DIANA a deschis cel de-al 49-lea magazin


Producatorul de carne si preparate din carne DIANA continua sa isi extinda reteaua de magazine in zona Olteniei. Saptamana aceasta, locuitorii din zona localitatii Malaia, din judetul Valcea, au la dispozitie un nou magazin apartinand grupului de firme DIANA, detinut de familia Craciunescu.

diana magazin nou fotoProducatorul de carne si preparate din carene DIANA continua sa isi extinda reteaua de magazine in zona Olteniei. Saptamana aceasta, locuitorii din zona localitatii Malaia, din judetul Valcea, au la dispozitie un nou magazin apartinand grupului de firme DIANA, detinut de familia Craciunescu.


Suntem bucurosi sa anuntam in preajma sarbatorilor de iarna deschiderea magazinului cu numarul 49, in Malaia, judetul Valcea, se arata in comunicatul de presa al companiei.

Expansiunea retelei de magazine DIANA a urmat acelasi trend constant, astfel anul acesta am inaugurat magazinul DIANA Gourmet, urmat apoi de 2 magazine din Targu Jiu, iar in luna decembrie am inaugurat magazinul DIANA din Stroesti, judetul Valcea si cel mai recent magazinul DIANA din Malaia, judetul Valcea a fost inaugurat pe 21 decembrie. In 2018 vom moderniza si vom incepe rebrandingul intregii retele de magazine DIANA. Rebrandingul se va desfasura in parelel cu noi deschideri de magazine in zone concentrice judetului Valcea. Traseul investitiilor noastre urmeaza si fluxul de productie al abatorului si fabricii de mezeluri DIANA. Pregatim pentru 2018 un proiect de retehnologizare si de extindere a zonei de productie, de ambalare si de picking. Vrem sa ne mentinem un nivel tehnologic sincronizat cu cel european, umar la umar cu concurenta nationala si internationala, sustin reprezentantii DIANA.



Poti fi interesat si de