KRALEX promoveaza Afumarea Curata


KRALEX se considera promotorul Afumarii Curate in Romania si prezinta aceasta procedura ca pe o strategie castigatoare pentru producatori.

kralex afumareKRALEX se considera promotorul Afumarii Curate in Romania si prezinta aceasta procedura ca pe o strategie castigatoare pentru producatori.


Afumarea Curata reprezinta solutia naturala pentru eliminarea hidrocarburilor aromatice, printre care si a Benzopirenului din compozitia preparatelor din carne. Asa cum bine stim, aceste toxine provenite din procesul de afumare conventional sunt cancerigene, iar industria are urgenta nevoie sa se delimiteze de ele.

Una dintre cele mai importante tendinte ar fi schimbarile de comportament, tot mai multa originalitate si inovatie si tot mai putina imitatie si lupta in preturi mici. Producatorii manifesta mult mai mult curaj atunci cand vine vorba despre produse diferite in piata si responsabilitate cand vorbim de calitate, fapt care se dovedeste a fi o strategie castigatoare, a explicat Aleksandar Kostov, managerul KRALEX.

In 2018, KRALEX are in plan o investitie mare de 4 milioane de euro intr-o fabrica noua pentru producerea amestecurilor de condimente care va cuprinde si un laborator pentru controlul calitatii si o statie-pilot.



Poti fi interesat si de