Pofta de abecedar cu Fomica in ghiozdan


Carnea de pui este nelipsita din alimentatia copiilor, de aceea responsabilitatea alegerii unui preparat sanatos si sigur, cu gust adevarat de pui, doar din carne proaspata si condimente naturale, este o prioritate pentru orice familie, mai ales atunci cand mancarea gatita este inlocuita cu pachetelul gata pregatit.

safir scoalaCarnea de pui este nelipsita din alimentatia copiilor, de aceea responsabilitatea alegerii unui preparat sanatos si sigur, cu gust adevarat de pui, doar din carne proaspata si condimente naturale, este o prioritate pentru orice familie, mai ales atunci cand mancarea gatita este inlocuita cu pachetelul gata pregatit.


Fomica da apetit de invatat si pofta de mancat

Pentru familiile care apreciaza gustul adevarat de pui si retetele romanesti bine mestesugite, doar din carne de pui proaspata si condimente naturale, Grupul de firme Safir a creat Fomica?, cel mai nou brand de preparate si semipreparate romanesti, care a cucerit deja gustul si poftele romanilor din toata tara si continua sa se dezvolte prin lansarea de noi produse incluse in gamele Pui pe jar si Pui la ghiozdan.

Pui la ghiozdan - carne de pui sanatoasa pentru orice scolar

Chiftelele din pui Fomica?, gata preparate din carne proaspata si condimente naturale, fara aditivi, fara conservanti, fara coloranti, pot asigura un pranz consistent si hranitor pentru copii, pastrand gustul chiftelelor facute in casa si asigurand pofta de joaca si energia pentru noi activitati educative.

Pentru micutii care prefera la orice masa crenvursti, carnatii Fomica? sunt o alternativa sanatoasa, usor de servit si rapid de pregatit pentru orice pachetel sau gustare in recreatia mare - proaspeti, fierti si afumati cu rumegus din lemn de esenta tare, comercializati atat la caserola, cat si la vid (vrac).

Produsele Fomica? din carne de pui refrigerata, natural condimentata, sunt ambalate in atmosfera controlata (ATM) si sunt disponibile in reteaua de magazine Auchan si in retelele partenerilor.

Pentru pofte de-a gata, gasiti Fomica? aici: www.safir.ro.



Poti fi interesat si de