Standul Romaniei, apreciat de participantii la AGRA 2017

Standul Romaniei, apreciat de participantii la AGRA 2017


Produse traditionale romanesti sunt prezentate zilele acestea la Targul International pentru Agricultura si Industrie Alimentara AGRA 2017.

angst la targ2Produse traditionale romanesti sunt prezentate zilele acestea la Targul International pentru Agricultura si Industrie Alimentara AGRA 2017.


Secretarul de stat Alexandru Potor a participat la deschiderea targului, care se desfasoara in Slovenia (Gornja Radgona), in perioada 26-31 august 2017. Han Changfu, ministrul Agriculturii din China, a apreciat produsele prezentate de ?ara noastra in cadrul targului.

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale este prezent la AGRA 2017 cu un stand de promovare la care sunt prezentate produse agroalimentare din categoria celor inregistrate pe baza schemelor de calitate nationale (produse alimentare obtinute pe baza unor retete traditionale si pe baza unor retete nationale consacrate romanesti) cat si produse alimentare din categoria celor inregistrate pe sisteme de calitate europene. De asemenea, sunt expuse in vederea promovarii si alimente din categoria produs montan, produse de vinificatie cat si bauturi spirtoase.



Poti fi interesat si de