MULTIVAC extinde capacitatea de productie la unitatea din Enger

MULTIVAC extinde capacitatea de productie la unitatea din Enger


Capacitatea de productie a unitatii MULTIVAC Marking & Inspection din Enger, Germania, va fi extinsa si modernizata, ceea ce va permite optimizarea proceselor logistice si de asamblare.

multivac engerCapacitatea de productie a unitatii MULTIVAC Marking & Inspection din Enger, Germania, va fi extinsa si modernizata, ceea ce va permite optimizarea proceselor logistice si de asamblare.


Lucrarile de constructie au nceput deja, iar data planificata pentru punerea n functiune a noii hale de productie este aprilie 2018. Investitia se ridica la 2,5 milioane de euro.

Ne-am propus extinderea capacitatii de productie n sectoarele benzilor transportoare pentru etichetare si a sistemelor de inspectie, astfel ncat sa putem acoperi cererea in continua crestere pentru aceste solutii, explica Volker Gerloff, CEO al MULTIVAC Marking & Inspection.

Aceasta investitie vine in urma cresterii numarului de comenzi pentru masini cu 25% in perioada 2014-2016, si a cotei de export a afacerii, care s-a situat la 77% anul trecut.

In prezent, in unitatea din Enger lucreaza 197 de angajati. Odata cu constructia noii cladiri, zona curenta de operare va fi mai mare cu 1.600 m, ajungand la aproximativ 5.800 m. In plus, vor fi create in jur de 30 de spatii noi de birouri pe o suprafata de 370 m la ultimul etaj al cladirii.



Poti fi interesat si de