CSB-System, de 40 de ani specialistul IT al industriei globale

CSB-System, de 40 de ani specialistul IT al industriei globale


Anul 2017 este an aniversar pentru CSB-System AG, companie specializata in solutii complete de productie si logistica pentru industria alimentara.

csb 40Anul 2017 este an aniversar pentru CSB-System AG, companie specializata in solutii complete de productie si logistica pentru industria alimentara.


Cu sediul in Geilenkirchen, langa orasul Aachen, grupul CSB a sarbatorit, in luna iulie, cea de-a 40-a aniversare.

Inceputa ca o mica firma de consultanta in industria carnii, CSB s-a dezvoltat la nivel global, oferind solutii software, echipamente hardware, servicii si consultanta in 50 de tari.

Astazi, grupul CSB are peste 600 de angajati si genereaza un volum anual de vanzari de 77 de milioane de euro.

Sistemele noastre nu sunt concepute pentru toate industriile, ci se concentreaza asupra catorva dintre ele pentru a le satisface nevoile specifice. Cu abordarea noastra sistematica de optimizare, putem garanta cele mai bune practici, spune Dr. Peter Schimitzek, fondatorul si presedintele CA, descriind strategia CSB.

Pana in prezent, aproximativ 1.200 de clienti din intreaga lume au beneficiat de solutiile CSB.

Suntem cu totii impreuna, in aceeasi barca, clientul si noi. Cu cat suntem mai buni, cu atat clientii nostri sunt mai competitivi, a mai afirmat Schimitzek.

Gradul ridicat de integrare a sistemului CSB este unic. Acesta este si motivul pentru care aplica?ia software de bran?a a companiei a fost premiata cu distinc?ia Sistemul ERPal anului 2016.

Pe viitor, CSB are in plan deschiderea de noi birouri in Brazilia, China si Coreea de Sud.

Cu ocazia aniversarii a 40 de ani, CSB a publicat cartea 2027 - O privire asupra viitorului inovarii, in cuprinsul careia CSB si clientii sai si expertii externi raspund la cateva intrebari despre viitor: Ce subiecte vor aborda CSB si clientii sai in anii urmatori? Cum se va dezvolta industria alimentara, care vor fi tendintele in industria farmaceutica, chimica si cosmetica? Pe scurt: Cum va arata industria de procesare peste 10 ani? Cartea poate fi descarcata la www.csb.com/2027.



Poti fi interesat si de