Mega Image a ajuns la 557 de magazine


Mega Image anunta deschiderea a patru magazine noi, unsupermarket in Cluj-Napoca, unul in Mamaia si doua magazine Shop&Go in Bucuresti, ajungand astfel la 557 magazine deschise.

mega imgMega Image anunta deschiderea a patru magazine noi, unsupermarket in Cluj-Napoca, unul in Mamaia si doua magazine Shop&Go in Bucuresti, ajungand astfel la 557 magazine deschise.


Mega ImageMihai Viteazul este al doilea magazin al retaileruluidin Cluj-Napoca, este amplasat in Piata Mihai Viteazul nr. 17 si are o suprafata de vanzare de 890 mp.

Mega Image a inaugurat si primul magazin din statiunea Mamaia, din judetul Constanta, precum si alte doua noi magazine Shop&Go in Bucuresti.

Cea de-a doua deschidere in Cluj confirma angajamentul pe care ni l-am luat odata cu lansarea pe aceasta piata, de a aduce astfel clujenilor o experienta diferita la cumparaturi, care sa le ofere inspiratie pentru stilul lor de viata autentic. Continuam, de asemenea, sa sustinem si sa promovam producatorii locali prin parteneriate directe cu acestia afirma Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Noul supermarket Mega Image Mihai Viteazul din Cluj-Napoca include o mare varietate de produse, alaturi de cele marca proprie, recunoscute prin calitate, o zona de delicatese, precum si gama de produse ready-meal Mega Apetit. Mai mult, Mega Image continua parteneriatele cu producatori locali, pentru a oferi o gama variata si de calitate de produse locale. Astfel, producatori locali de legume si fructe vor oferi in sortimentatia Mega Image produse proaspete de sezon, iar producatorul local de carne Moldovan Carmangeria Sannicoara si producatorul de produse de panificatie si patiserie La Casa vor oferi o gama speciala de produse in cadrul magazinului.

Mega Image Mamaia este amplasat in Bd. Mamaia, in complexul Miorita, la parter, avand un program de functionare Non-Stop.

Cele doua noi magazine Shop&Go deschise in Bucuresti sunt situate pe Str. Ramnicu Sarat nr. 20, bl. 16A, parter,sector 3, respectiv pe Sos. Mihai Bravu nr. 122, bl. D 27, sector 2.



Poti fi interesat si de