Doly-Com incurajeaza crescatorii de vite pentru carne

Doly-Com incurajeaza crescatorii de vite pentru carne


Doly-Com, cel mai mare ambalator de carne proaspata din Romania, sustine dezvoltarea crescatorilor locali de rase de vite pentru carne. In acest sens reprezentantii companiei au participat la evenimentul We love meat from Romania, organizat la Karpaten Meat, campanie care are ca obiectiv crearea unui sistem de productie de carne de vita rasa ANGUS in Romania.

kmeatdolycomDoly-Com, cel mai mare ambalator de carne proaspata din Romania, sustine dezvoltarea crescatorilor locali de rase de vite pentru carne. In acest sens reprezentantii companiei au participat la evenimentul We love meat from Romania, organizat la Karpaten Meat, campanie care are ca obiectiv crearea unui sistem de productie de carne de vita rasa ANGUS in Romania.
Doly-Com cauta permanent solutii pentru dezvoltarea de parteneriate cu producatori de carne de vita de calitate din Romania. Unul dintre elementele care stau la baza calitatii marcii Carpathian Beef, primul brand romanesc de vita maturata, este sursa bovinelor, acestea avand provenienta locala, ceea ce garanteaza o alimentatie naturala. Dezvoltarea crescatorilor autohtoni de rase de carne de calitate sustine strategia din spatele marcii Carpathian Beef, ajutand la cresterea competitivitatii produselor romanesti pe plan extern si a interesului consumatorilor locali la nivelul tarii noastre pentru carnea de vita, a declarat Iulian Cazacut, Director General Doly-Com.

Initiativa Karpaten Meat de a dezvolta ANGUS este laudabila. Se contureaza o noua sursa de carne de calitate pe care expertiza Doly-Com o poate pune in valoare eficient multumita modului de abatorizare folosit si al procesului de maturare, care contribuie la savoarea si fragezimea carnii. De asemenea, vorbim despre animale cu origine controlata si cu un control strict al trasabilitatii, un alt lucru incurajat de Doly-Com, a adaugat Vasile Urzica, Director operational si de dezvoltare Doly-Com.

Doly-Com este prima companie locala care a introdus procesul de maturare a carnii de vita in Romania, creand astfel un produs autohton de vita din categoria gourmet-premium.



Poti fi interesat si de