Tuesday, Sep 26th

Last update10:13:26

Te afli aici: Stiri

banner optim 540x130
 

Stiri

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2017 arata ora exacta in industria alimentara

  • PDF
banner CARNEXPO Facebook paIn 2017, standardul in industria alimentara a devenit principalul subiect de discutie la nivel european si a determinat autoritatile sa vorbeasca despre o schimbare a legislatiei si o uniformizare a cerintelor de productie, in cazul produselor alimentare.

Ultima actualizare în Marţi, 26 Septembrie 2017 10:29

Detalii...

SPACE 2017: Succes rasunator la a 31-a editie

  • PDF
space 2017Salonul international dedicat cresterii animalelor – SPACE 2017 – a fost marcat de o atmosfera pozitiva si un nivel ridicat de implicare a participantilor.

Detalii...

Smithfield anunta cumpararea Elit si Vericom

  • PDF
elit si vericomPrin intermediul Smithfield, Grupul WH, cel mai mare furnizor de carne de porc din lume, a incheiat, pe 25 septembrie, un acord de cumparare a actiunilor a doua companii din Romania, Elit si Vericom.

Ultima actualizare în Marţi, 26 Septembrie 2017 09:33

Detalii...

Finantare de 23 milioane de euro pentru Caroli Foods Group

  • PDF
caroli creditBanca Comerciala Romana (BCR) si BRD Groupe Societe Generale (BRD) isi unesc fortele pentru finantarea dezvoltarii unuia dintre cei mai mari producatori alimentari din Romania – Caroli Foods Group.

Detalii...

Carnea de porc domina importurile Romaniei

  • PDF
carne porc importDeficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare a ajuns la 916 milioane de euro pana la finele lunii mai, in crestere cu 60,8% fata de valoarea inregistrata in perioada similara din 2016, potrivit datelor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Detalii...

Tarile din Estul Europei cer eliminarea dublului standard la alimente

  • PDF
standard grup visegradReglementarile Uniunii Europene trebuie sa elimine standardele duble la produsele alimentare pe pietele UE, sunt de parere reprezentanti din tarile Grupului de la Visegrad (V4 - Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia), precum si din Bulgaria, Romania, Croatia si Slovenia, participanti la o reuniune a ministrilor agriculturii din V4 desfasurata saptamana trecuta la Visegrad, Ungaria, relateaza agentia MTI.

Ultima actualizare în Luni, 25 Septembrie 2017 08:46

Detalii...

Efectivele de bovine au scazut cu 3,3%, la 1 iunie

  • PDF
bovine exportEfectivele de bovine au scazut cu 3,3% pe total si cu 2,5% la efectivul matca, la 1 iunie 2017, fata de aceeasi data a anului 2016, informeaza Institutul National de Statistica (INS).

Detalii...

Fermierii din Cehia au redus cu 27,8% utilizarea antibioticelor la porci

  • PDF
porci cehia antibioticeFermierii cehi au redus utilizarea antibioticelor la porc cu 27,8% in ultimii ani, ajungand sa foloseasca mai putine medicamente pentru animale decat fermierii din Germania, Polonia sau Belgia, a afirmat declaratia Ministerului Agriculturii din Cehia.

Ultima actualizare în Vineri, 22 Septembrie 2017 11:51

Detalii...

Plati de peste 1 milion de lei pentru crescatorii de animale

  • PDF
oi registru apiaAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 22 – 26 septembrie 2017, centrele judetene APIA vor efectua plata ajutorului de stat pentru serviciile de intocmire si mentinere a registrelor genealogice si pentru serviciile de determinare a calitatii genetice a raselor de animale, aferent lunii iulie 2017.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80