Thursday, Nov 23rd

Last update10:40:28

Te afli aici: Stiri

banner optim 540x130
 

Stiri

Kaufland si-a propus sa preia peste 60% din carnea de porc locala pana in 2020

  • PDF
kaufland campanieporcKaufland Romania a lansat, in premiera, impreuna cu Cooperativa Agricola „Tara Mea”, primul program national pentru carne de porc 100% romaneasca, prin care se doreste preluarea a peste 60% din carnea de porc romaneasca, respectiv in jur de 300.000 de porci pe an, pana in anul 2020.

Detalii...

2017 a inregistrat cea mai buna productie de pastrav

  • PDF
pastrav caras severinPastravariile din judetul Caras-Severin inregistreaza, in acest an, cea mai buna productie realizata pana acum, estimarea fiind de peste 145 de tone de peste.

Ultima actualizare în Joi, 23 Noiembrie 2017 10:51

Detalii...

Carnatii de Craciun de la „Fomica?”, ideali pentru o masa usoara de sarbatori

  • PDF
safir carnatiGrupul de firme Safir, prin cel mai nou brand de preparate si semipreparate din carne de pui, „Fomica?”, lanseaza campania „Carnati de Craciun”, preparate si semipreparate romanesti din carne proaspata de pui si 100% condimente naturale, cu scopul de a oferi romanilor din intreaga tara o masa de Craciun delicioasa si dietetica, cu un continut caloric scazut.

Detalii...

Petre Daea: Angajatii APIA sa fie in slujba fermierului si sa isi faca datoria

  • PDF
apia daea platiMinistrul Agriculturii, Petre Daea, le-a transmis un nou mesaj angajatilor Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) din teritoriu, respectiv "sa fie in slujba fermierului si sa isi faca datoria din fisa postului", dupa ce acestia au protestat, miercuri, in fata sediului Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) fata de perspectiva scaderii salariilor de la 1 ianuarie 2018, ca efect al aplicarii Legii salarizarii unitare.

Ultima actualizare în Joi, 23 Noiembrie 2017 09:54

Detalii...

Angajatii APIA protesteaza in fata Ministerului Agriculturii

  • PDF
apia protestAngajati ai Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) din mai multe judete din tara protesteaza miercuri, intre orele 11:00 si 14:00, in fata sediului Ministerului Agriculturii, pentru a atrage atentia Guvernului asupra faptului ca Legea salarizarii le diminueaza salariile, incepand cu 1 ianuarie 2018.

Detalii...

Mai multa carne de porc autohtona in magazine

  • PDF
carne de porc magazineMinistrul Agriculturii, Petre Daea, participa la inaugurarea "Raftului Romanesc", initiativa lansata pentru cresterea prezentei carnii de porc autohtone in magazine si spijinirea micilor fermieri.

Ultima actualizare în Miercuri, 22 Noiembrie 2017 10:29

Detalii...

Tönnies, declarat cel mai mare furnizor de carne, conform cifrei de afaceri

  • PDF
tonnies porciTönnies Romania, parte a gigantului german Tönnies Fleisch, este lider la capitolul furnizori de carne in Romania. Cifra de afaceri a companiei a ajuns la aproape 249 de milioane lei in 2016, in crestere cu 56 de milioane lei fata de 2015.

Detalii...

ONG: Romania incalca legislatia UE cu privire la exportul de animale vii

  • PDF
oi transportRomania risca sanctiuni pentru incalcarea reglementarilor europene si hotararilor Curtii Europene de Justitie in ceea ce priveste conditiile in care sunt exportate animalele vii, a declarat Gabriel Paun, directorul pentru Uniunea Europeana al organizatiei nonguvernamentale Animals International.

Detalii...

MADR, licitatie de 16 milioane lei pentru consilierea producatorilor agricoli

  • PDF
consiliere producatori agriMinisterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a demarat o licitatie deschisa cu o valoare de aproape 16 milioane de lei pentru a cumpara servicii de consiliere pentru producatorii agricoli, se arata intr-un anunt publicat in SEAP. 

Ultima actualizare în Miercuri, 22 Noiembrie 2017 09:41

Detalii...


banner agerpress nou 554x80