Monday, Jan 22nd

Last update10:41:07

Te afli aici: Exclusiv IC

banner optim 540x130
 

Exclusiv IC

CSB-System prezinta cea mai noua solutie ERP

  • PDF
csb carnexpo2Cea mai noua generatie a solutiei ERP destinate activitatii industriei alimentare a putut fi analizata la standul CSB System din cadrul Indagra Food &Carnexpo 2017.

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:40

Detalii...

Carniprod vizeaza extinderea in mai multe zone ale tarii

  • PDF
carniprod1În cadrul târgului Indagra Food & Carnexpo 2017, Carniprod lanseaza unor produse noi, exclusiv din carne.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:43

Detalii...

A aparut ANUARUL INDUSTRIA CARNII.RO

  • PDF
anuar fotoAnul 2016 a adus schimbari importante in industria carnii din Romania, majoritatea companiilor raportand cresteri atat ale cifrei de afaceri, cat si ale profitului.

Detalii...

Doripesco: Continuam dezvoltarea pe piata internationala

  • PDF
doripesco anuga2017Reprezentantii Doripesco s-au declarat multumiti de participarea la Anuga 2017. In cele cinci zile de targ au avut loc o serie de discutii si stabilindu-se legatura cu potentiali parteneri din Germania, Bulgaria, Irlanda, Spania, Qatar si Marea Britanie. 

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 11:02

Detalii...

CocoRico „Gusta viitorul” la Anuga 2017

  • PDF
cocorico anugaCocoRico, brandul 100% romanesc al Grupului Aaylex, a participat la targul Anuga din Koln, cel mai mare si cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.

Detalii...

Noile ambalaje Fragedo, prezentate de Transavia la Anuga

  • PDF
transavia anugaTransavia, liderul pietei locale de carne de pui si unul dintre cei mai mari exportatori din Romania, a bifat a cincea participare consecutiva la Anuga 2017.

Detalii...

Participantii la Anuga, impresionati de calitatea produselor Sergiana

  • PDF
sergiana anugaPrezenta pentru prima data la targul Anuga, Sergiana Grup a expus la Koln brandul de produse traditionale „Bunataturi din Ardeal” si specialitati crud-uscate de top.

Detalii...

REPORTAJ: “La Dragan” se face salam cu gust de carne

  • PDF
salam la dragan2Intr-o curte frumoasa din comuna Berceni, la doar doi kilometri ce soseaua de centura a Capitalei, chiar pe bulevardul principal, se afla La Dragan – atelierul de gust. Un magazin mic si cochet, cu produse mereu proaspete, pregatite din pasiunea si priceperea unui tanar de numai 31 de ani.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:08

Detalii...

Mary Pana, presedinte ACEBOP: „Productia nationala este mult sub nivelul de consum si aceasta situatie ne alerteaza”

  • PDF
mary panaUltimele date ale industriei carnii din România arata ca importurile la pasari au depasit 20%. Importam aproximativ 50% carne de porc, iar 45-50% din ce producem reprezinta purcei tot din import.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80