Radu Timis Jr., numit in functia de director comercial al Cris-Tim

Radu Timis Jr., numit in functia de director comercial al Cris-Tim


Radu Timis Junior a preluat pozitia de director comercial in cadrul grupului Cris-Tim, detinut de parintii sai, Radu si Cristina Timis.

radu tiRadu Timis Junior a preluat pozitia de director comercial in cadrul grupului Cris-Tim, detinut de parintii sai, Radu si Cristina Timis.


Am preluat functia de director comercial la nivelul grupului Cris-Tim incepand cu luna aprilie, urmand sa coordonez toate canalele de vanzare - IKA ,DD, Export, Cash&Carry, Retea Magazine, cat si departamentele de Marketing si Trade-Marketing. Voi fi de asemenea cel responsabil de strategiile de dezvoltare a tuturor brandurilor din portofoliul grupului Cris-Tim si implementarea acestora in piata. In total, voi avea in subordine 450 de oameni, a declarat Radu Timis Junior, pentru INDUSTRIA CARNII.RO.

Anterior, Radu Timis Junior a ocupat, tot in cadrul companiei Cris-Tim, functiile de Business Development Manager si Group Project Manager la diviziile de mezeluri si ready-meal.

Radu Timis Junior are 23 de ani si este absolvent al Facultatii de Administrare a Afacerilor in limba engleza din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Grupul Cris-Tim a raportat, pentru anul trecut, o cifra de afaceri de 124 milioane de euro, in crestere cu 18% fata de 2015.







Poti fi interesat si de