Zdravan Moldovenesc puiul cu crestere lenta si pofta de viata de la Safir

Zdravan Moldovenesc puiul cu crestere lenta si pofta de viata de la Safir


De felul lui mai de la tara, Zdravan Moldovenesc este un pui falos de moldovean crescut agale la noi in Safir, cum cere traditia, cam in 61 de zile si oleaca, cu mainile curate, fara ocolisuri si fara ganduri ascunse.

zmDe felul lui mai de la tara, Zdravan Moldovenesc este un pui falos de moldovean crescut agale la noi in Safir, cum cere traditia, cam in 61 de zile si oleaca, cu mainile curate, fara ocolisuri si fara ganduri ascunse.
Pui cu crestere lenta, rodnic si spornic, de tipul celor crescuti la curte, Zdravan Moldovenesc este un pui ros in obraz de frumos, gustos si sanatos, hranit traditional cu mult papusoi si seminte, cu drag si pofta uruite, fara antibiotice, enzime sau materii colorante in mancare.

Carnea sa este ferma, gustoasa, aderenta la os, cu o culoare naturala si adevarata, asemanatoare celei avute de puii din ograda bunicii, cu un miros placut in timpul prepararii si oase tari care trosnesc intre dinti, ideal pentru o varietate de bucate cu gust traditional romanesc, gatite cu pofta pentru intreaga familie.

Povestea brandului Zdravan Moldovenesc a inceput in anul 2014 odata cu povestea poftei, in satucul Safir. Vorba ceea: pofta vine gustand si gustul vine poftind. Plini de viata si iubitori de traditii, oamenii din Safir au crescut puiul moldovean, de cand era cat un bot de mamaliga, pana cand a ajuns zdravan si nazdravan, cu gust traditional.

zm 1

Identitatea brandului a fost construita altfel incat sa se ridice la nivelul calitatii si autenticitatii produsului, dar si al gustului bucatelor traditionale gatite cu pofta. Nota traditionala a produsului este redata la nivel de ambalaj de imaginea unui pui falos de moldovean, completata de o eticheta in forma de stergar pe care este cusut sloganul Ti-am pus pofta-n pui!.

Dsiponibili in reteaua de magazine Safir si in magazinele specializate, cu produse traditionale, puii zdraveni moldovenesti continua sa readuca si astazi pofta de viata si de mancare tuturor celor care vor sa regaseasca savoarea bucatelor traditionale facute in casa de bunici si mame.

Grupul Safir are o experienta de peste 25 de ani pe piata carnii din Romania si nu numai. Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, dar si pentru asigurarea si controlul calitatii produselor, compania a investit in dotarea cu: un modern abator de pasari, ferme proprii, fabrica de fainuri proteice si cea de nutreturi combinate, dar si o retea de distributie proprie.

zm 2

Afla mai multe despre Zdravan Moldovenesc, puiul cu crestere lenta de la Safir si grupul de firme:

www.safir.ro
www.zdravanmoldovenesc.ro
www.deliciosul.ro
www.nutriva.ro



Poti fi interesat si de