PROFI a inaugurat 15 magazine intr-o luna


Cu aproape 300 de locuri de munca create doar in septembrie si un numar total al angajatilor care se apropie de 11.000, PROFI avanseaza rapid in topul angajatorilor din Romania.

profi 15Cu aproape 300 de locuri de munca create doar in septembrie si un numar total al angajatilor care se apropie de 11.000, PROFI avanseaza rapid in topul angajatorilor din Romania.
De la inceputul lunii reteaua a inaugurat 15 magazine dintre care cinci si-au primit astazi primii clienti la Alexandria, Balteni, Dumbraveni, Tulghes, Berezeni, urmand sa-si deschida portile inca o noua unitate si la Cluj-Napoca.

Compania isi continua astfel proiectul de crestere care, odata cu extinderea retelei, genereaza mii de noi posturi pentru locuitorii localitatilor in care activeaza, precum si ample posibilitati de avansare profesionala pentru actualii sai angajati. De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii august, PROFI a adus in piata aproape 1400 de noi locuri de munca.

Magazinul deschis azi in Alexandria, judetul Teleorman este al doilea PROFI din localitate, ambele functionand in format standard. Noua unitatea se afla pe strada Turnu Magurele, la parterul blocului nr. 508, si are o suprafata totala de 556 m2 din care suprafata de vanzari ocupa de 362 m2.

La Balteni s-a deschis cel de-al 10-lea magazin PROFI din judetul Gorj. Situata pe strada Principala, nr. 150, unitatea in format Loco are o suprafata de 355 m2, cu o sala de vanzari de de 251 m2.

Al 15-lea PROFI din judetul Sibiu se afla de astazi in localitatea Dumbraveni, pe strada Aurel Tiflea. Unitatea in format Loco dispune de o suprafata totala de 365 m2 , cu o suprafata de vanzari de 266 m2.

Tot PROFI Loco sunt si unitatile din localitatile Tulghes si Berezeni. Magazinul din Tulghes, judetul Harghita, functioneaza pe strada Centru, bl.1, acoperind o suprafata totala de 392 m2 cu o sala de vanzari de 264 m2. Unitatea din Berezeni, judetul Vaslui se afla pe strada Principala, nr. 279. Are o intindere totala de 370 m2 din care sala de vanzari este de 252 m2.

Incepand de maine, un nou magazin PROFI va functiona in Cluj-Napoca pe Calea Manastur, nr.109 A. In format City, unitatea are o suprafata totala de 392 m2, cu o suprafata de vanzare de 265 m2.

PROFI totalizeaza 454 de unitati in 224 de localitati din toate judetele si municipiul Bucuresti, fiind reteaua de retail cu cea mai mare extindere geografica din Romania.SaveSave



Poti fi interesat si de