Agricola Bacau auditata pentru atestarea ca furnizor al Casei Regale

Agricola Bacau auditata pentru atestarea ca furnizor al Casei Regale


Alteta Sa Regala Principesa Maria a Romaniei a fost, vineri, oaspete al municipiului Bacau, unde a venit pentru auditul final in vederea atestarii unei companii din localitate, profilate pe productia si comercializarea carnii, drept furnizor al Casei Regale a Romaniei.

agricola bacauAlteta Sa Regala Principesa Maria a Romaniei a fost, vineri, oaspete al municipiului Bacau, unde a venit pentru auditul final in vederea atestarii unei companii din localitate, profilate pe productia si comercializarea carnii, drept furnizor al Casei Regale a Romaniei.

Pe parcursul vizitei sale Principesa Maria, insotita de Radu Ghina, consilier al Casei Regale a Romaniei, precum si de Grigore Horoi, presedintele grupului industrial agricol bacauan, s-a familiarizat cu procesele de productie desfasurate la ferma de crestere a pasarilor in regim liber de la Brazi, precum si la o fabrica de preparate crud-uscate.

Specialistii companiei din Bacau i-au oferit detalii despre cresterea lenta a puilor de carne si i-au aratat conditiile create in acest scop. Altetei Sale Regale i-a fost prezentat, pe larg, procesul tehnologic al fabricarii preparatelor crud-uscate, in special a unui produsului inscris, recent, in Registrul Denumirilor cu Indicatie Geografica Protejata al Uniunii Europene - Salamul de Sibiu.

Principesa Maria s-a interesat, in amanunt, despre procesele de productie, dotarea, interconexiunile comerciale, situatia juridica a firmei. In acest context, Alteta Sa regala a apreciat preocuparile companiei din Bacau pentru modul in care a rezolvat "probleme de subtilitate" privind asigurarea calitatii si a sigurantei alimentare a produselor, precum si cele legate de integrarea fermelor intr-un mediu ecologic, dar si pentru conditiile sociale in care muncesc si sunt tratati lucratorii si familiile lor.

Principesa Maria a vizitat gradinita cu program saptamanal al firmei bacauane "Agricola", unde a fost intampinata de un grup de copii imbracati in costume nationale, care, pe acordurile "Rapsodiei Romane" a lui George Enescu, i-au adresat urari de bun venit si i-au facut daruri din propriile lor creatii plastice.

Pe 29 iunie, reprezentantii companiei bacauane vor participa, la Palatul Elisabeta, la ceremonia de atestare in calitate de Furnizor al Casei Regale pentru preparate crud-uscate si Salam de Sibiu, iar in luna octombrie urmeaza sa obtina un atestat similar si pentru produsul "Puiul Fericit".

Casa Regala a Romaniei ofera calitatea de "Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui" ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala, a precizat Radu Ghina.

Acordarea Calitatii de Furnizor, spune reprezentantul Casei Regale, implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate, o situatie juridica legala si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.Acest tip de atestat este detinut, in prezent, de 70 de furnizori si este reinnoit o data la trei ani.



Poti fi interesat si de