Bilant financiar impresionant pentru grupul Multivac

Bilant financiar impresionant pentru grupul Multivac


Cifra de afaceri a grupului Multivac a crescut cu 19,3% in 2015, ajungand la o valoare de 897 milioane de euro. In Germania, vanzarile au fost de 369 de milioane de euro, cu 11,1% mai mult decat in anul anterior.

multivacCifra de afaceri a grupului Multivac a crescut cu 19,3% in 2015, ajungand la o valoare de 897 milioane de euro. In Germania, vanzarile au fost de 369 de milioane de euro, cu 11,1% mai mult decat in anul anterior.
Bilantul financiar a fost anuntat de catre Hans-Joachim Boekstegers, CEO-ul grupului Multivac, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la IFFA. Cele mai spectaculoase cresteri au fost inregistrate de thermoformer R085 si traysealer T250, ale caror vanzari cumulate au crescut cu 160%. Tot Boekstegers a constatat o tendinta tot mai mare de cumparare a sistemelor de ambalare cu vacuum, a alimentelor de convenienta si a pachetelor cu portii ambalate individual.

America de Nord si de Sud au fost, pentru Multivac, piete-cheie in ultimul an, dar CEO-ul grupului vede un potential major de crestere pentru alt continent: Asia ramane un urias adormit, a declarat managerul Multivac, referindu-se la faptul ca 90% din alimentele vandute in Asia au fost in stare proaspata, neambalate.



Poti fi interesat si de