Ocean Fish si-a deschis primul magazin propriu

Ocean Fish si-a deschis primul magazin propriu


Ocean Fish, producatorul de semipreparate din peste, frcute de mare si peste congelat si-a deschis primul magazin propriu.

ocean fishOcean Fish, producatorul de semipreparate din peste, frcute de mare si peste congelat si-a deschis primul magazin propriu.
Potrivit reprezentantilor Ocean Fish, in sortimentatia magazinului se va regasi toata gama de produse disponibila pe piata din Romania: produse proaspete (Somon, Pastrav, Dorada, ), produse congelate (Somon Salbatic de Alaska, Caviar Somon Alaska, Salau de Nil, etc.), produse marinate, peste afumat, salate de peste si icre, alge de mare, fructe de mare in ulei, gama Matias Herring, produse fresh in MAP (modified atmosphere packaging).

Am deschis acest magazin la cerinta consumatorilor nostri, care isi doreau sa achizitioneze produse direct din fabrica. M-am convins ca oferim o credibilitate mai mare cand consumatorul vine si isi cumpara produsul dorit chiar de la fabrica unde este procesat. Credem ca prin acest magazin vom veni in intampinarea clientilor nostri care vor sa gaseasca toata gama noastra de produse, care din pacate nu avem cum sa o expunem in totalitate pe rafturile clientilor nostri mari, din segmentul Retail. Dupa cum afirm mereu, suntem compania care si prin deschiderea lantului de Magazine Ocean Fish, ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri, a declarat Ilie Busuioc, proprietarul Ocean Fish.

Magazinul se intinde pe o suprafata de aproximativ 100 de mp si este amplasat chiar langa sediul companiei din Afumati, preturile produselor fiind la tarif de producator. Acesta este primul magazin propriu al Ocean Fish, iar pana la sfarsitul acestui an, compania si-a propus deschiderea a altor sapte magazine in Capitala.



Poti fi interesat si de