Investitii cu fonduri europene la Cosco-Vele


Dupa ani in care a beneficiat de serviciile unei firme de colectare si neutralizare a deseurilor animale, Cosco-Vele, firma specializata in productia si conservarea carnii, a achizitionat un incinerator cu recuperare de caldura, prin fonduri europene nerambursabile.

incineratorDupa ani in care a beneficiat de serviciile unei firme de colectare si neutralizare a deseurilor animale, Cosco-Vele, firma specializata in productia si conservarea carnii, a achizitionat un incinerator cu recuperare de caldura, prin fonduri europene nerambursabile.
Am beneficiat de serviciile unei firme de colectare si neutralizare a deseurilor animale, insa din cauza costurilor mari si a problematicii legate de protectia mediului, am renuntat (n.r. la aceste servicii). Prin implementarea proiectului AFIR Masura 123, am achizitionat un incinerator, considerandu-l cea mai eficienta solutie de distrugere a deseurilor, atat din punct de vedere economic, cat si ecologic, a declarat Elena Cosma, directorul general al Cosco-Vele.

In vederea achizitionarii masinariei, firma a luat in calcul mai multe criterii, printre care siguranta in utilizare, capacitatea de ardere, modul de intretinere, disponibilitatea pieselor de schimb si a service-ului. Solutia optima pentru Cosco-Vele s-a dovedit a fi un incinerator cu incarcare verticala, care asigura un grad ridicat de igiena in zona echipamentului, in comparatie cu cele care au incarcare laterala. Acestea din urma nu sunt doar greu de gestionat, ci si au scurgeri adeseori.

Mai multe detalii despre eficienta instalarii unui incinerator puteti afla in numarul 43 al revistei INDUSTRIA CARNII. RO.



Poti fi interesat si de