Continuitate si schimbare de management


WEBOMATIC Germania anunta o schimbare de management la subsidiara sa din Cluj-Napoca, Romania. Mai mult, in 2016 WEBOMATIC RO SRL va sarbatori 15 ani de la infiintare.

webomaticWEBOMATIC Germania anunta o schimbare de management la subsidiara sa din Cluj-Napoca, Romania. Mai mult, in 2016 WEBOMATIC RO SRL va sarbatori 15 ani de la infiintare.
Dupa 14 ani de stransa colaborare intre fostul CEO al WEBOMATIC RO SRL Calin Morar, printr-un acord s-a produs o binevenita schimbare in echipa de management. Dl Morar a plecat din companie la sfarsitul lunii noiembrie, din dorinta sa si pe baza unui acord , voind sa faca fata unor noi provocari profesionale, in afara companiei. Ii dorim Dlui Morar, in numele intregii echipe, toate cele bune pentru viitor, a declarat Dl Ralf Bonk, CEO al companiei-mama, WEBOMATIC Maschinenfabrik GmbH.

WEBOMATIC asigura continuitatea subsidiarei sale cu o noua echipa de management si service: Aurel Fenesan va fi noul CEO incepand din luna decembrie, acesta avand o bogata experienta in domeniul ambalarii.

In calitate de fost angajat al companiei WEBOMATIC RO, Dl Aurel Fenesan este profund atasat de compania WEBOMATIC si de utilajele sale. Avand la baza profesia de economist, el doreste sa valorifice aceasta sansa si totodata provocare si sa incerce sa duca WEBOMATIC RO mai departe, fiind ajutat de experienta bogata pe care o are in vanzari si de catre cunostintele tehnice.

Sunt recunoscator pentru sansa de a lucra din nou cu WEBOMATIC, a declarat Dl Fenesan.

Sunt onorat sa duc mai departe acest brand de renume si sunt determinat sa lucrez cu firma-mama, furnizori si angajati, pentru a ne indeplini prioritatile strategice in afaceri, pentru a ne sprijini mai bine clientii si pentru a evolua pe piata din Romania.

In anul 2016 fiind jubileul si cei 15 ani de activitate ai WEBOMATIC RO dedicati bunastarii clientilor, dezvoltarea pietei din Romania si totodata cel mai mare targ de carne din Europa, IFFA din Frankfurt, mai 2016, toate acestea s-au sincronizat foarte bine cu aceasta schimbare , a declarat Nathalie Bonk, managerul de Marketing si a treia generatie care activeaza in cadrul companiei de familie WEBOMATIC.



Poti fi interesat si de