Istoria Metzger Muller si ambalajele de calitate superioara

Istoria Metzger Muller si ambalajele de calitate superioara


A pornit ca o macelarie de cartier, pe o strada din Ittenheim (regiunea Alsacia Franta), devenind astazi o companie mult respectata in sectorul de procesare a carnii. Desi a tinut pasul cu tehnologiile moderne, ceva a ramas neschimbat la Metzger Muller: ochiul macelarului pentru calitate, atat in ceea ce priveste produsele din carne, dar si calitatea ambalajului.

mullerA pornit ca o macelarie de cartier, pe o strada din Ittenheim (regiunea Alsacia Franta), devenind astazi o companie mult respectata in sectorul de procesare a carnii. Desi a tinut pasul cu tehnologiile moderne, ceva a ramas neschimbat la Metzger Muller: ochiul macelarului pentru calitate, atat in ceea ce priveste produsele din carne, dar si calitatea ambalajului.
In 1937, Marguerite si Michel Metzger au deschis macelaria din localitatea Ittenheim, nu departe de Strasbourg. Locatia nu era foarte atractiva, macelaria fiind situata pe o strada infundata,care nu ducea nicaieri. Cei doi s-au concentrat pe calitatea produselor, pentru a compensa vizibilitatea redusa a macelariei. Si a functionat! Cand in 1959 s-a deschis primul supermarket laStrasbourg, Metzger a fost ales ca furnizor de produse superioare din carne. In 1964, Roger Muller a intrat in afacere, firma devenind astfel Metzger Muller Inc.

Intamplarea face caMetzger sa se traduca macelar in dialectul alsacian, ceea ce a contribuit la identitatea brandului. Pe la mijlocul anilor 80, Metzger Muller a recunoscut imediat trendul catre pachetele pentru autoservire, de aceea a construit o noua anexa, langa vechea macelarie, pentru a incepe procesarea si ambalarea produselor din carne, la o scara mica desigur. Pe masura ce piata a crescut, Metzger Muller si-a extins sectia de ambalare si nevoia de utilaje performante a aparut in mod firesc. Linia de ambalare in caserole preformate si masinile de amba lat in vid nu mai puteau satisface cererea tot mai mare a pietei. Cand in 2009 Metzger Muller a decis modernizarea sectiei de ambalare, SEALPAC s-a numarat printre cei alesi sa participe la ofertare. Desi Roger Muller este si astazi activ in companie, conducerea acesteia a fost preluata in 2007 de fiul sau, Daniel Muller. Astazi, fosta macelarie numara 64 de angajati si isidesfasoara activitatea la cele mai inalte standarde.

Puteti citi continuarea articolului in revista INDUSTRIA CARNII.RO. Solicitati un exemplar al editiei cu numarul 33 la adresa de e-mail office@industriacarnii.ro sau la telefon 021.450.50.64 prin departamentul nostru de vanzari.



Poti fi interesat si de