Tuesday, Sep 26th

Last update10:13:26

Te afli aici: Exclusiv IC Prezentare

banner optim 540x130
 

Prezentare

REPORTAJ: “La Dragan” se face salam cu gust de carne

 • PDF
salam la dragan2Intr-o curte frumoasa din comuna Berceni, la doar doi kilometri ce soseaua de centura a Capitalei, chiar pe bulevardul principal, se afla La Dragan – atelierul de gust. Un magazin mic si cochet, cu produse mereu proaspete, pregatite din pasiunea si priceperea unui tanar de numai 31 de ani.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:08

Detalii...

Mauriziaro Meat, un business puternic dezvoltat de Pini in Romania

 • PDF
PINI mauriziaroGrupul Pini a fost fondat si este detinut de o familie italiana cu acelasi nume, care a lucrat in industria carnii de generatii. De la un mic abator in nordul Italiei, familia Pini a dezvoltat un business puternic la nivel global pe sectorul carnii de porc, astazi avand birouri in Japonia, China, SUA, Italia si in Romania. 

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:06

Detalii...

Universal dezvolta segmentul de produse premium

 • PDF
universalTendintele identificate in obiceiurile de consum ale romanilor au determinat compania Universal sa dezvolte o noua linie de business, divizie care nu presupune volume mari, ci un lant de aprovizionare diferit.

Detalii...

AFIR a publicat Manualul de achizitii pentru beneficiarii privati ai PNDR 2020

 • PDF
pndr sigla12Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a facut publica noua varianta a Manualului de achizitii in cadrul PNDR 2020, valabil atat pentru beneficiarii privati, cat si pentru solicitanti si ofertanti.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:42

Detalii...

MADR, desemnat autoritate de management pentru POPAM

 • PDF
popam barcaMinisterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a anunțat ca a fost desemnat autoritate de management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime.

Detalii...

Nou Consiliu Director la ACBCR

 • PDF
acbcr alegeriAsociatia Crescatorilor de Bovine pentru Carne din Romania (ACBCR) a anuntat alegerea noii conduceri pentru urmatorii 4 ani.

Detalii...

Spatiul de expozitie de la Anuga, complet rezervat

 • PDF
anuga kolnAproximativ 7.200 de expozanti din 100 de tari vor participa in perioada 7 – 11 octombrie la Anuga, targ dedicat industriei alimentare, ce se va desfasura la Köln, in Germania.

Detalii...

Avicola Slobozia investeste in modernizarea capacitatilor de productie

 • PDF
avicola sloboziaAvicola Slobozia si-a consolidat puternic pozitia pe piata carnii de pasare din Europa, unde comercializeaza aproximativ 30% din productie. 

Detalii...

Romania inregistreaza un nou brand certificat IGP – Carnatii de Plescoi

 • PDF
plescoi carnati1Carnatii de Plescoi ar putea intra in curand in randul brandurilor protejate la nivel european.

Ultima actualizare în Luni, 26 Iunie 2017 10:08

Detalii...

Deficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare, in crestere

 • PDF
def romaniaDeficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare a crescut de 1,7 ori in primul trimestru din acest an, comparativ cu perioada similara din 2016, pana la 460,37 milioane de euro, potrivit Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Detalii...

PROFI deschide doua noi magazine

 • PDF
PROFI LOCO HDPROFI se afla intr-o continua expansiune. Retailerul a inaugurat vineri doua magazine in format Loco in comunele Criscior si Hida.

Ultima actualizare în Luni, 19 Iunie 2017 15:44

Detalii...

Antrax confirmat la o bovina, in judetul Botosani

 • PDF
antrax botosaniPrezenta antraxului la o bovina din satul Flondora - comuna Manoleasa a fost confirmata de analizele de laborator, a anuntat, miercuri, seful Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Botosani, Minodora Vasiliu.

Ultima actualizare în Luni, 19 Iunie 2017 10:37

Detalii...

Carnibona Group inchide fabrica de mezeluri din Cehia

 • PDF
carnibona fotoCarnibona Group, unul dintre cei mai mari producatori de carne din Europa de Est, a anuntat ca isi va inchide fabrica de procesare din Cehia si va concedia 230 de angajati.

Ultima actualizare în Luni, 12 Iunie 2017 14:02

Detalii...

Partenerul ideal in productie, transport si depozitare

 • PDF
partenHarplast Srl se gandeste la asigurarea conditiilor optime de depozitare si transport a carnii si a preparatelor din carne.

Detalii...

Retea de magazine proprii, strategia de succes a companiei Matis

 • PDF
mag prGratie sistemului de management implementat, care se bazeaza pe o echipa tanara si experimentata, compania ilfoveana a atins, in 2016, o cifra de afaceri de 10 milioane de euro.

Detalii...

Radu Timis Jr., numit in functia de director comercial al Cris-Tim

 • PDF
radu tiRadu Timis Junior a preluat pozitia de director comercial in cadrul grupului Cris-Tim, detinut de parintii sai, Radu si Cristina Timis.

Detalii...

Abordare multidimensionala pentru prevenirea risipei alimentare

 • PDF
risipaLa Interpack 2017, cel mai mare targ international dedicat industriei de ambalaje, un eveniment de importanta majora va fi congresul SAVE FOOD.

Detalii...

Complexul Razim-Sinoe, repopulat cu icre embrionate

 • PDF
icre deltaComplexul lagunar Razim-Sinoe a fost repopulat, pentru al patrulea an consecutiv, cu icre de salau embrionate, se arata intr-un comunicat remis de catre Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) Tulcea.

Detalii...

Profi a incheiat luna martie cu cinci noi magazine

 • PDF
profi martieProfi a deschis magazine la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca, incheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurari, dintre care sase in format Loco, cinci in format City si trei in format Standard.

Detalii...

Romovis a devenit membru LAPAR

 • PDF
romovis oFederatia Nationala a Crescatorilor de Ovine (Romovis) a devenit membru al Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), ceea ce va permite o mai buna reprezentare a sectorului agricol la nivel national si european.

Detalii...

Campanie de informare a fermierilor

 • PDF
informare fermieriOficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Caras-Severin va demara, incepand de luni, 20 martie, o campanie de informare a fermierilor, privind oportunitatile de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, atragerea de fonduri, precum şi conditiile de eligibilitate pentru solicitanti.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80