Thursday, Nov 23rd

Last update10:40:28

Te afli aici: Exclusiv IC Prezentare

banner optim 540x130
 

Prezentare

Negro 2000, desemnat Brandul Romanesc al Anului

 • PDF
negro2000 brandNegro 2000, cel mai mare jucator de pe piata preparatelor din peste, a fost desemnata „Brandul Romanesc al Anului” de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, in cadrul celei de-a XXIV-a editii a Topului firmelor.

Detalii...

Carniprod vizeaza extinderea in mai multe zone ale tarii

 • PDF
carniprod1În cadrul târgului Indagra Food & Carnexpo 2017, Carniprod lanseaza unor produse noi, exclusiv din carne.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:43

Detalii...

Doripesco: Continuam dezvoltarea pe piata internationala

 • PDF
doripesco anuga2017Reprezentantii Doripesco s-au declarat multumiti de participarea la Anuga 2017. In cele cinci zile de targ au avut loc o serie de discutii si stabilindu-se legatura cu potentiali parteneri din Germania, Bulgaria, Irlanda, Spania, Qatar si Marea Britanie. 

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 11:02

Detalii...

CocoRico „Gusta viitorul” la Anuga 2017

 • PDF
cocorico anugaCocoRico, brandul 100% romanesc al Grupului Aaylex, a participat la targul Anuga din Koln, cel mai mare si cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.

Detalii...

Noile ambalaje Fragedo, prezentate de Transavia la Anuga

 • PDF
transavia anugaTransavia, liderul pietei locale de carne de pui si unul dintre cei mai mari exportatori din Romania, a bifat a cincea participare consecutiva la Anuga 2017.

Detalii...

Participantii la Anuga, impresionati de calitatea produselor Sergiana

 • PDF
sergiana anugaPrezenta pentru prima data la targul Anuga, Sergiana Grup a expus la Koln brandul de produse traditionale „Bunataturi din Ardeal” si specialitati crud-uscate de top.

Detalii...

REPORTAJ: “La Dragan” se face salam cu gust de carne

 • PDF
salam la dragan2Intr-o curte frumoasa din comuna Berceni, la doar doi kilometri ce soseaua de centura a Capitalei, chiar pe bulevardul principal, se afla La Dragan – atelierul de gust. Un magazin mic si cochet, cu produse mereu proaspete, pregatite din pasiunea si priceperea unui tanar de numai 31 de ani.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:08

Detalii...

Mauriziaro Meat, un business puternic dezvoltat de Pini in Romania

 • PDF
PINI mauriziaroGrupul Pini a fost fondat si este detinut de o familie italiana cu acelasi nume, care a lucrat in industria carnii de generatii. De la un mic abator in nordul Italiei, familia Pini a dezvoltat un business puternic la nivel global pe sectorul carnii de porc, astazi avand birouri in Japonia, China, SUA, Italia si in Romania. 

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:06

Detalii...

Universal dezvolta segmentul de produse premium

 • PDF
universalTendintele identificate in obiceiurile de consum ale romanilor au determinat compania Universal sa dezvolte o noua linie de business, divizie care nu presupune volume mari, ci un lant de aprovizionare diferit.

Detalii...

AFIR a publicat Manualul de achizitii pentru beneficiarii privati ai PNDR 2020

 • PDF
pndr sigla12Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a facut publica noua varianta a Manualului de achizitii in cadrul PNDR 2020, valabil atat pentru beneficiarii privati, cat si pentru solicitanti si ofertanti.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:42

Detalii...

MADR, desemnat autoritate de management pentru POPAM

 • PDF
popam barcaMinisterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a anunțat ca a fost desemnat autoritate de management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime.

Detalii...

Nou Consiliu Director la ACBCR

 • PDF
acbcr alegeriAsociatia Crescatorilor de Bovine pentru Carne din Romania (ACBCR) a anuntat alegerea noii conduceri pentru urmatorii 4 ani.

Detalii...

Spatiul de expozitie de la Anuga, complet rezervat

 • PDF
anuga kolnAproximativ 7.200 de expozanti din 100 de tari vor participa in perioada 7 – 11 octombrie la Anuga, targ dedicat industriei alimentare, ce se va desfasura la Köln, in Germania.

Detalii...

Avicola Slobozia investeste in modernizarea capacitatilor de productie

 • PDF
avicola sloboziaAvicola Slobozia si-a consolidat puternic pozitia pe piata carnii de pasare din Europa, unde comercializeaza aproximativ 30% din productie. 

Detalii...

Romania inregistreaza un nou brand certificat IGP – Carnatii de Plescoi

 • PDF
plescoi carnati1Carnatii de Plescoi ar putea intra in curand in randul brandurilor protejate la nivel european.

Ultima actualizare în Luni, 26 Iunie 2017 10:08

Detalii...

Deficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare, in crestere

 • PDF
def romaniaDeficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare a crescut de 1,7 ori in primul trimestru din acest an, comparativ cu perioada similara din 2016, pana la 460,37 milioane de euro, potrivit Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Detalii...

PROFI deschide doua noi magazine

 • PDF
PROFI LOCO HDPROFI se afla intr-o continua expansiune. Retailerul a inaugurat vineri doua magazine in format Loco in comunele Criscior si Hida.

Ultima actualizare în Luni, 19 Iunie 2017 15:44

Detalii...

Antrax confirmat la o bovina, in judetul Botosani

 • PDF
antrax botosaniPrezenta antraxului la o bovina din satul Flondora - comuna Manoleasa a fost confirmata de analizele de laborator, a anuntat, miercuri, seful Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Botosani, Minodora Vasiliu.

Ultima actualizare în Luni, 19 Iunie 2017 10:37

Detalii...

Carnibona Group inchide fabrica de mezeluri din Cehia

 • PDF
carnibona fotoCarnibona Group, unul dintre cei mai mari producatori de carne din Europa de Est, a anuntat ca isi va inchide fabrica de procesare din Cehia si va concedia 230 de angajati.

Ultima actualizare în Luni, 12 Iunie 2017 14:02

Detalii...

Partenerul ideal in productie, transport si depozitare

 • PDF
partenHarplast Srl se gandeste la asigurarea conditiilor optime de depozitare si transport a carnii si a preparatelor din carne.

Detalii...

Retea de magazine proprii, strategia de succes a companiei Matis

 • PDF
mag prGratie sistemului de management implementat, care se bazeaza pe o echipa tanara si experimentata, compania ilfoveana a atins, in 2016, o cifra de afaceri de 10 milioane de euro.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80