Caroli isi consolideaza pozitia pe piata. Investeste in portofoliul de produse

Caroli isi consolideaza pozitia pe piata. Investeste in portofoliul de produse


Khaled El SOLH, directorul general Caroli Foods Group, a marturisit intr-un interviu exclusiv publicat in editia 55 a INDUSTRIA CARNII.RO, faptul ca doreste consolidarea pozitiei companiei pe care o conduce ca lider de piata, iar aceasta se va face prin investitii in portofoliul de produse.

khaled caroliKhaled El SOLH, directorul general Caroli Foods Group, a marturisit intr-un interviu exclusiv publicat in editia 55 a INDUSTRIA CARNII.RO, faptul ca doreste consolidarea pozitiei companiei pe care o conduce ca lider de piata, iar aceasta se va face prin investitii in portofoliul de produse.


La 1 septembrie 2017, Caroli Foods Group a fost preluata de Sigma Alimentos, dupa ce compania mexicana a cumparat 51% din actiunile Caroli, adaugandu-le la pachetul de 49% pe care il detinea deja prin Campofrio Food Group.

Drept urmare, strategia Caroli va ramane aceeasi: ne vom concentra atentia si in continuare pe identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor nostri si respectarea standardelor atat de inalte pe care ni le-am stabilit. Pe termen lung, cu siguranta ca strategia va include si alte obiective pentru a putea deservi cat mai bine consumatorii, a declarat Khaled El Solh, directorul general al Caroli Foods Group.

Expansiunea companiei Sigma arata un interes pentru zona de S-E a Europei.

De-a lungul anilor, Caroli a fost intotdeauna activ pe piata de M&A, fructificand oportunitatile de crestere care s-au ivit. Tot la fel, si grupul Sigma este foarte activ in acest domeniu, lucru dovedit, de altfel, in cei trei ani de zile de la intrarea companiei mexicane pe piata din Romania. Este, deci, natural ca si impreuna sa ne gandim si sa evaluam orice oportunitate care poate ajuta compania sa se dezvolte, sa isi atinga obiectivele si sa deserveasca tot mai bine consumatorii, a mai spus directorul Caroli.

Interviul integral il puteti citi in ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de