Balkanica Distral exporta peste 100 de tone de preparate din carne

Balkanica Distral exporta peste 100 de tone de preparate din carne


In ultimele doua decenii si jumatate, o multime de produse romanesti au trecut granitele tarii, iar strainii au inceput sa le prinda, usor-usor, gustul si sa le aprecieze. Cererea a crescut de la an la an, s-au deschis magazine specializate pe produse romanesti in special in zonele unde exista comunitati mari de romani. Nevoia de produse autohtone a facut ca pe piata sa apara si un business de distributie a produselor alimentare din tara noastra. Asa a aparut, in urma cu 10 ani, Balkanica Distral.

balkan foto siteIn ultimele doua decenii si jumatate, o multime de produse romanesti au trecut granitele tarii, iar strainii au inceput sa le prinda, usor-usor, gustul si sa le aprecieze. Cererea a crescut de la an la an, s-au deschis magazine specializate pe produse romanesti in special in zonele unde exista comunitati mari de romani. Nevoia de produse autohtone a facut ca pe piata sa apara si un business de distributie a produselor alimentare din tara noastra. Asa a aparut, in urma cu 10 ani, Balkanica Distral.


Compania exporta in fiecare luna peste 350 de tone de produse alimentare, din care cea mai mare parte, peste 100 de tone, o reprezinta preparatele din carne provenite de la 6 producatori de renume din Romania. Despre felul in care a ajuns Balkanica Distral lider de distributie a produselor alimentare din Europa de Est a vorbit, intr-un interviu pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO, Bogdan Buzu Vasilache, directorul companiei.

Distribuim in toata Europa peste 3.500 de produse alimentare provenite de la cei mai cunoscuti producatori romani. Catalogul pe care il oferim este bogat, continand doar produse de calitate superioara. Produsele etnice traditionale sunt tot mai apreciate de catre europeni, care spun ca mezelurile romanesti sunt de calitate si au preturi bune. Ne selectam cu atentie produsele si colaboratorii cu care lucram pentru a ne asigura ca imaginea tarii este reprezentata la cel mai inalt standard, a declarat Bogdan Buzu.

Interviul integral poate fi citit in numarul 55 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de