Radu Timis, presedinte Cris-Tim: Stim sigur ca viitorul companiilor care fac produse sanatoase este asigurat

Radu Timis, presedinte Cris-Tim: Stim sigur ca viitorul companiilor care fac produse sanatoase este asigurat


Cris-Tim a reusit sa puna tehnologia in slujba consumatorului, iar dupa cativa ani de investitii si inovatii la nivel de reteta, romanii se pot bucura acum de mezeluri fara gluten, fara amidon, fara MDM, fara soia, coloranti sintetici sau monoglutamat de sodiu adaugat.

foto rtCris-Tim a reusit sa puna tehnologia in slujba consumatorului, iar dupa cativa ani de investitii si inovatii la nivel de reteta, romanii se pot bucura acum de mezeluri fara gluten, fara amidon, fara MDM, fara soia, coloranti sintetici sau monoglutamat de sodiu adaugat.
Despre aceasta inovatie in industria alimentara in Romania si despre Eticheta Curata ne-a vorbit Radu Timis, presedinte si fondator Cris-Tim, intr-un interviu in exclusivitate pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO.

La ce va referiti atunci cand spuneti ca revolutionati industria alimentara?

Putem spune ca venim cu o revolutie in tot ceea ce inseamna industria alimentara romaneasca. Vom schimba total modul de perceptie a consumatorului fata de ce inseamna un produs sanatos, aditivare, E-uri, conservabilitate, termen de garantie, calitate, o abordare noua pe termen mediu si lung. Acesta este viitorul industriei noastre si a business-ului nostru. Consumatorii romani sunt mult mai atenti la ce consuma, cauta produse sanatoase.

Putem spune ca acest trend european isi face tot mai mult simtita prezenta si in tara noastra, oamenii sunt tot mai informati si se indreapta fie spre zona de mezeluri cat mai sanatoase, cu cat mai putine E-uri, fie in zona de ready meal. Daca noi nu schimbam ceva, viitorul nu arata bine.

In aceasta directie s-au indreptat investitiile din ultimii ani?

De cand am pornit la drum cu aceasta companie, am sustinut ca fiecare produs Cris-Tim cumparat este o invitatie pentru consumator de a sta la masa cu mine si cu familia mea. Cu aceasta inovatie majora pe care Cris-Tim o aduce pe farfuriile romanilor, vrem sa le demonstram ca ce e bun si gustos poate fi si sanatos. Stim ca pare de necrezut, dar produsele cu Eticheta Curata sunt rezultatul unui efort de cercetare si investitie in procesul de productie si la nivel de reteta, tocmai pentru a oferi acelasi gust savuros, fara nicio grija pentru sanatatea consumatorilor. Vreau sa multumesc cu aceasta ocazie atat angajatilor Cris-Tim, care au lucrat intens in ultimii ani la acest proiect, cat si partenerilor nostri care s-au aliniat la cerintele noastre indraznete. In acest moment credem ca am reusit o mare schimbare in slujba consumatorilor si ii invitam sa incerce produsele Cris-Tim cu Eticheta Curata la raft!

Mai multe informatii aflati din numarul 53 al revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de