Hans-Ewald, REINERT: In toamna lansam un nou produs

Hans-Ewald, REINERT: In toamna lansam un nou produs


Principiul de baza al companiei Reinert este de a realiza produse de o calitate excelenta pentru clientii sai, o adevarata filozofie de viata pe care am avut ocazia sa o cunoastem direct de la domnul Hans-Ewald REINERT. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO, liderul Reinert Group ne-a dezvaluit cateva dintre secretele unui brand de succes, dar nu in ultimul rand, care sunt opiniile sale vizavi de piata din Romania.

reinertinterviuPrincipiul de baza al companiei Reinert este de a realiza produse de o calitate excelenta pentru clientii sai, o adevarata filozofie de viata pe care am avut ocazia sa o cunoastem direct de la domnul Hans-Ewald REINERT. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO, liderul Reinert Group ne-a dezvaluit cateva dintre secretele unui brand de succes, dar nu in ultimul rand, care sunt opiniile sale vizavi de piata din Romania.
Ramanem inovativi. In toamna vom lansa un nou produs in gama Martinel. In general, ne asteptam la o crestere a vanzarilor cu 3-4% la nivel de grup. In Romania ne asteptam ca vanzarile sa creasca cu cel putin 5%. Este foarte important sa tii cont de obiceiurile si educatia culinara a locuitorilor tarii in care vrei sa faci afaceri. Practic, daca nu te adaptezi obiceiurilor lor culinare si nivelului de trai al tarii respective, afacerea ta este sortita esecului, dar nu trebuie sa uitam de respectul pentru consumator si anume, sa oferim o calitate produselor cu care sa nu ne fie rusine. Regula de baza pe care o respect eu si angajatii mei este aceea sa nu producem ce nu putem consuma si noi cu placere si cu incredere ne-a declarat liderul.

Despre cum vede Hans-Ewald dezvoltarea industriei carnii din Romania si despre planurile sale de viitor, puteti citi in interviul acordat in exclusivitate revistei INDUSTRIA CARNII.RO.

Puteti solicita un exemplar al editiei cu numarul 29 la adresa de e-mail office@industriacarnii.ro sau la telefon 021.450.50.64 prin departamentul nostru de vanzari.



Poti fi interesat si de