AutoMates ACM, partener exclusiv pentru Mondini

AutoMates ACM, partener exclusiv pentru Mondini


Compania italiana G. Mondini se repozitioneaza pe harta industriala a Romaniei printr-un acord de parteneriat exclusiv incheiat cu AutoMates ACM, producator de echipamente si masini speciale pentru industria alimentara.

mondini acordCompania italiana G. Mondini se repozitioneaza pe harta industriala a Romaniei printr-un acord de parteneriat exclusiv incheiat cu AutoMates ACM, producator de echipamente si masini speciale pentru industria alimentara.


Odata cu incheierea parteneriatului, in prima zi a lunii mai, utilizatorii de echipamente Mondini din Romania beneficiaza de suport tehnic complet, service si piese de schimb la timp si eficient, prin departamentul de service si tehnic al AutoMates ACM, oriunde in Romania.

Procesatorii si ambalatorii de carne, produse din carne, paste, salate, peste si preparate din peste, salate, sosuri si tartinabile, branzeturi, pet-food si snacks-uri au din nou acces direct la cele mai evoluate tehnologii de ambalare si de automatizare de pe piata europeana, de la trend-setter-ul si liderul tehnologic G. Mondini.

E o veste excelenta pentru toata lumea, in special pentru marii procesatori si ambalatori, care au nevoie de viteze foarte mari de ambalare 24/7/12 fara timp mort, defecte si intreruperi in liniile de ambalare, a transmis Calin Morar (foto), director general AutoMates ACM.

Acest parteneriat vine sa completeze solutiile AutoMates de echipamente industriale de portionat, feliat, taiat in cuburi si razuit livrate in parteneriat cu Treif, automatizarile industriale de pick&place fabricate de AutoMates ACM in colaborare cu Festo, proiectarea si constructia in Romania de benzi si sisteme de logistica de proces (transport si manipulare, cartoning, inspectie, sortare, check-weighing, etichetare), echipamente automate proiectate si construite in Romania in functie de cerintele clientilor.



Poti fi interesat si de