A fost lansat noul site Carnexpo.ro


Website-ul targului international Carnexpo, organizat de revista de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO, a fost relansat! Aici vor putea fi gasite cele mai noi informatii din industria carnii si a domeniilor conexe. Pentru a veni in intampinarea partenerilor nostri, noua platforma online are si o versiune in limba engleza.

carnexpo expozitieWebsite-ul targului international Carnexpo, organizat de revista de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO, a fost relansat! Aici vor putea fi gasite cele mai noi informatii din industria carnii si a domeniilor conexe. Pentru a veni in intampinarea partenerilor nostri, noua platforma online are si o versiune in limba engleza.


Noul site www.carnexpo.ro se prezinta intr-un format mult mai modern si mai dinamic. Acesta este adaptat pentru toate dispozitivele (telefon, tableta, desktop) si beneficiaza de o interfata prietenoasa, mult mai usor de accesat.

Carnexpo.ro este un site dedicat in special evenimentului INDAGRA FOOD & CARNEXPO, cea mai mare expozitie specializata din sud estul Europei, dedicata industriei carnii si domeniilor conexe. Editia din 2017 a expozitiei INDAGRA FOOD & CARNEXPO va avea loc in aceasta toamna, la ROMEXPO, in perioada 25-29 octombrie, si va fi organizata de ROMEXPO in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si ADDOR EVENTS.



Poti fi interesat si de