Prima licitatie de bovine Angus din Romania


In urma succesului avut anul trecut cu evenimentul Angus din Romania, pentru intreaga Europa din cadrul celui mai important targ de zootehnie din tara Agraria, Asociatia Aberdeen Angus Romania a decis ca anul acesta sa organizeze in parteneriat cu DLG Intermarketing un eveniment si mai spectaculos din toate punctele de vedere.

licitatie pIn urma succesului avut anul trecut cu evenimentul Angus din Romania, pentru intreaga Europa din cadrul celui mai important targ de zootehnie din tara Agraria, Asociatia Aberdeen Angus Romania a decis ca anul acesta sa organizeze in parteneriat cu DLG Intermarketing un eveniment si mai spectaculos din toate punctele de vedere.

In fiecare zi a targului ce se va desfasura in perioada 6 9 aprilie 2017, asociatia a pregatit o serie de actiuni dedicate iubitorilor de carne de vita si celor care vor sa dezvolte o afacere cu bovine de carne Angus.

Pe 7 aprilie, va avea loc o prima parte a evenimentului, respectiv Genetica, secretul unei afaceri de succes - Parada Angus, consurs cu jurizare specializata, demonstra?ii de bune practici in ferma.

Sambata va fi ziua ANGUS, zi in care veti fi placut surprinsi cu un incendiar show culinar cu preparate din carne de vita Angus si va culmina cu un moment inedit si anume: prima licitatie de bovine de carne din Romania in cadrul careia veti avea posibilitatea sa vedeti si sa licitati cele mai valoroase exemplare din rasa Angus de pe teritoriul tarii, au anuntat reprezentantii Asociatiei Aberdeen Angus Romania.



Poti fi interesat si de