ARC: segmentul fiert-afumatelor detine o cota de 70% din piata mezelurilor din Romania

ARC: segmentul fiert-afumatelor detine o cota de 70% din piata mezelurilor din Romania


Segmentul fiert-afumatelor detine o majoritate confortabila pe piata mezelurilor din Romania, potrivit celor mai noi date furnizate de Asociatia Romana a Carnii, organizatie in care sunt inscrisi principalii jucatori din industria de prelucrare a carnii, ce realizeaza peste 60% din productia nationala de mezeluri.

arc segmentSegmentul fiert-afumatelor detine o majoritate confortabila pe piata mezelurilor din Romania, potrivit celor mai noi date furnizate de Asociatia Romana a Carnii, organizatie in care sunt inscrisi principalii jucatori din industria de prelucrare a carnii, ce realizeaza peste 60% din productia nationala de mezeluri.

Per ansamblu, ponderea produselor fiert-afumate este inca foarte mare, de peste 70%. De aceea, cred ca putem vorbi de o oarecare crestere ca urmare a adaptarii portofoliului la cerintele pietei. Pentru unii dintre membrii ARC, aceasta crestere a fost de 15% in 2016, comparativ cu anul 2015, a punctat Dana Tanase, directorul executiv al ARC.

In ce pozitie se situeaza, in acest context, categoria produselor crud-uscate, aflati din numarul 51 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de