Peste 300 kg de carne de vanat, confiscate de politisti

Peste 300 kg de carne de vanat, confiscate de politisti


Politisti prahoveni au efectuat, luni, sapte perchezitii la persoane banuite de savarsirea infractiunilor de braconaj cinegetic si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, sute de kilograme de carne si preparate din carne de vanat fiind ridicate de anchetatori.

carne vanatPolitisti prahoveni au efectuat, luni, sapte perchezitii la persoane banuite de savarsirea infractiunilor de braconaj cinegetic si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, sute de kilograme de carne si preparate din carne de vanat fiind ridicate de anchetatori.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, cinci perchezitii au fost efectuate la adrese din comuna Maneciu, una la o locuinta din comuna Blejoi si o alta la sediul unei societati comerciale din comuna Izvoarele. Din cercetari a reiesit ca, incepand cu luna decembrie a anului trecut, persoanele in cauza, detinatori autorizati de arme de vanatoare, ar fi efectuat mai multe acte de braconaj cinegetic pe fonduri de vanatoare din Prahova.

In urma perchezitiilor, politistii au ridicat 14 arme de vanatoare si un revolver, precum si 436 de cartuse, cinci statii de emisie receptie si o zgarda GPS pentru caine de vanatoare.

De asemenea, au fost ridicate peste 300 kg de carne si preparate din carne de vanat, 20 de trofee de cervide, 30 de trofee de mistret (maxilare si colti) si sase blanuri de animale salbatice.

Patru mandate de aducere au fost puse in aplicare, cei vizati fiind audiati la sediul Politiei.



Poti fi interesat si de