Linpac anunta cresterea cu 10% a preturilor ambalajelor

Linpac anunta cresterea cu 10% a preturilor ambalajelor


Producatorul global de ambalaje Linpac a transmis ca va creste cu 10% preturile ambalajelor pentru produsele alimentare, utilizate si de catre profesionistii din industria carnii.

linkpacProducatorul global de ambalaje Linpac a transmis ca va creste cu 10% preturile ambalajelor pentru produsele alimentare, utilizate si de catre profesionistii din industria carnii.
Ca urmare a cresterii pretului petrolului, intensificata si mai mult de practicile comerciale si fluctuatiile cursului de schimb, costul polistirenului expandat s-a majorat incepand din luna octombrie 2016?, au declarat reprezentantii companiei britanice, care au explicat ca nu au avut nicio alta optiune? decat sa aplice aceasta crestere cu efect imediat.

Cu afaceri in peste 70 de tari in domeniul ambalajelor, Linpac are peste 2.500 de angajati. In prima jumatate a anului 2016, compania a anuntat realizarea unei investitii de ordinul milioanelor de euro pentru dezvoltarea ambalajelor durabile si pentru a isi consolida pozitia din Europa ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de ambalaje pentru alimente.



Poti fi interesat si de