Carrefour disponibilizeaza 500 de angajati in Italia

Carrefour disponibilizeaza 500 de angajati in Italia


Lantul de supermarketuri Carrefour a trimis o instiintare catre sindicate prin care anunta operatiunile sale de restructurare pentru divizia din Italia, conform publicatiei online European Supermarket Magazine.

careffour dispLantul de supermarketuri Carrefour a trimis o instiintare catre sindicate prin care anunta operatiunile sale de restructurare pentru divizia din Italia, conform publicatiei online European Supermarket Magazine.
Deciziile implica inchiderea a trei magazine (din Piedmont si Campania) si disponibilizarea a 500 de angajati. Restructurarea implica si reorganizarea a 32 de hipermarketuri, motivata de dificultatile cu care se confrunta si de scaderea vanzarilor pe acest format in Italia.

Pentru anul 2016, grupul Carrefour a raportat o crestere de 3,3% a vanzarilor comparativ cu anul precedent, fiind al cincilea an consecutiv de crestere. In total, vanzarile retailerului francez se ridica la 85,7 miliarde de euro, in vreme ce divizia din Italia a avut vanzari de 5,48 miliarde de euro in 2016, in scadere cu 1% in raport cu anul precedent.



Poti fi interesat si de