Constantin: Niciun director din MADR nu a fost invitat la DNA; se pare ca ancheta vizeaza persoane din ADS

Constantin: Niciun director din MADR nu a fost invitat la DNA; se pare ca ancheta vizeaza persoane din ADS


Ancheta derulata la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a vizat cateva birouri de la Directia Control si Antifrauda si a fost in legatura cu activitatea conducerii din Agentia Domeniilor Statului, a declarat ministrul de resort, Daniel Constantin.

dnsaAncheta derulata la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a vizat cateva birouri de la Directia Control si Antifrauda si a fost in legatura cu activitatea conducerii din Agentia Domeniilor Statului, a declarat ministrul de resort, Daniel Constantin.

'Activitatea institutiei nu a fost perturbata deloc de aceste anchete care s-au derulat astazi (vineri - n. r.) aici. Nu au fost ofiteri DNA sau procurori din cadrul DNA, ci au fost ofiteri din cadrul Directiei Generale Anticoruptie, deci ofiteri de politie, intr-o cauza a Directiei Nationale Anticoruptie. Au fost vizate cateva birouri de la Directia Control si Antifrauda din Ministerul Agriculturii cu privire la activitatea conducerii din Agentia Domeniilor Statului. Si acolo au fost perchezitii. Se pare ca se vizeaza anumite persoane din acea institutie. Fac precizarea, pentru ca am vazut si aceste speculatii, ca directori din Ministerul Agriculturii au fost invitati la DNA. Nu a fost invitat niciun director de la aparatul central. E posibil din cadrul institutiilor subordonate', a explicat Constantin.

Procurorii DNA au efectuat vineri dimineata perchezitii la sediile Ministerului Agriculturii, Agentiei Domeniilor Statului si Federatiei Agrostar, de unde au ridicat mai multe documente.
Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile au avut loc in cadrul unui dosar deschis recent, ce vizeaza fapte de coruptie in legatura cu modul in care au fost realizate achizitii publice.



Poti fi interesat si de