BRD a semnat o noua conventie cu APIA si FGCR


BRD-Groupe Societe Generale a incheiat o noua conventie tripartita cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si Fondul de Garantare a Creditului Rural, pentru a veni in sprijinul fermierilor care beneficiaza de plati directe in sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, informeaza banca printr-un comunicat remis, Agerpres. Fermierii pot obtine in avans pana la 90% din valoarea sumelor de incasat, certificate prin Adeverinta APIA, creditul fiind pus la dispozitie dupa prezentarea adeverintei APIA si constituirea garantiilor aferente.

logobrdBRD-Groupe Societe Generale a incheiat o noua conventie tripartita cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si Fondul de Garantare a Creditului Rural, pentru a veni in sprijinul fermierilor care beneficiaza de plati directe in sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, informeaza banca printr-un comunicat remis, Agerpres. Fermierii pot obtine in avans pana la 90% din valoarea sumelor de incasat, certificate prin Adeverinta APIA, creditul fiind pus la dispozitie dupa prezentarea adeverintei APIA si constituirea garantiilor aferente.


BRD confirma statutul sau de partener al sectorului agricol, preocuparea bancii pentru acest segment fiind reprezentata de diversificarea portofoliului de produse, capabile sa raspunda nevoilor fermierilor din Romania atat in ceea ce priveste necesarul de finantare pe termen scurt (credite de prefinantare a subventiilor APIA, credite de campanie agricola etc.), cat si proiectele de investitii (inclusiv cele cu componenta fonduri europene), mentioneaza comunicatul.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Socit Gnrale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie: retail banking in Franta, retail banking international, corporate & investment banking.



Poti fi interesat si de