Friday, Jul 28th

Last update09:04:11

Te afli aici: Exclusiv IC Editorial

banner optim 540x130
 

Editorial

Intelepti nehotarati, in tara legilor incurcate...

  • PDF
alina constanCu talentul romanului de a face si desface, pare greu de crezut ca proverbul „Unde-i lege, nu-i tocmeala!” s-a nascut din vechea intelepciune populara romaneasca.

Detalii...

Respect si speranta!

  • PDF
alina constanFara a fi marcati de nostalgii, trebuie sa recunoastem ca am avut si vremuri mai bune, in care totul se baza pe respect si principii solide. Producatorii si procesatorii de carne invatau arta comertului facand uz, foarte mult, de coloana lor vertebrala, obligand-o sa ramana solida indiferent cate tentatii ar fi aparut.

Detalii...

Sa nu ne dam singuri cu stangul in dreptul!

  • PDF
alina constNoi romanii ne consideram mai speciali decat toti specialii! 

Detalii...

VIITORUL industriei carnii…ASTAZI!

  • PDF
alina constRomania se afla astazi intr-o situatie exceptionala! Anul 2016 este momentul de cumpana pentru industria carnii!

Detalii...

Tabla de sah a presedintelui!

  • PDF
alina constNu este prima data cand stim ca nu ne jucam cu o directiva a Comisiei Europene, dar totusi o mai lungim cu buna stiinta ca poate uitam ca aceasta exista! Abia cand bate falimentul la usa intelegem ca a fi in randul lumii inseamna sa respectam aceleasi legi si principii, fara interpretari, ajustari si jocuri de culise. Scad preturile, creste consumul, relansam industria!

Detalii...

Scoateti industria carnii din „arest la domiciliu”!

  • PDF
alina constDaca pana nu demult speram la reducerea TVA-ului ca masura salvatoare pentru industrie, astazi ne dorim o schimbare a mentalitatii si o reorientare a consumatorului roman catre produsele de calitate romanesti.

Detalii...

Sa ne bucuram mai bine mai tarziu, decat niciodata!

  • PDF
alina constIn sfarsit o veste buna! Senatorii au aprobat ca 51% din carnea, legumele si fructele comercializate in marile magazine sa fie din productie romaneasca, in caz contrar acestea  urmand a fi amendate cu 25.000-50.000 de lei.

Detalii...

Butoiul cu pulbere din mijlocul Europei!

  • PDF
alina constantinIncercarea europenilor de a pune Rusia la colt pare sa fie o arma cu doua taisuri, care lasa urme dureroase in afacerile europenilor.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80