PROFI se extinde cu cinci magazine noi


Reteaua PROFI a anuntat inaugurarea a cinci noi magazine, in Timisoara, Cluj-Napoca, Zvoristea, Chirnogi si Crevedia.

profi extReteaua PROFI a anuntat inaugurarea a cinci noi magazine, in Timisoara, Cluj-Napoca, Zvoristea, Chirnogi si Crevedia.
In 2001, timisorenii se bucurau de primul PROFI din Romania, iar de atunci reteaua s-a marit continuu, atat in judetul lor, unde a ajuns la 50 de magazine, cat si la nivel national.

Noua unitate timisoreana se afla pe B-dul 16 Decembrie 1989, nr.8, SAD Nr.2/B, parter, unde acopera , in format City, o suprafata totala de 253 mp, sala de vanzari masurand 120 mp.

Tot in format City functioneaza si noul magazin deschis la Cluj-Napoca in spatiul comercial nr. 6 de pe str. Agricultorilor, nr.1, cu o suprafata totala de 397 mp, din care sala de vanzari ocupa 274 mp.

Unitatea PROFI Loco din Zvoristea, judetul Suceava, este amplasata pe str. Principala, nr. 96. Aceasta are o suprafata totala de 282 mp, din care suprafata de vanzare masoara 201 mp.

In format Loco se prezinta si magazinul din Chirnogi, judetul Calarasi, inaugurat pe str. Principala, nr. 95, cu o suprafata totala de 387 mp, din care sala de vanzari acopera 215 mp.

Cel din Crevedia, judetul Dambovita, este un PROFI Standard amplasat pe str. Darzei, Nr. A5, cu o suprafata totala de 590 mp, sala de vanzari reprezentand 478 mp.

Prin cele 556 de magazine prezente in 298 de localitati si cu aproape 12.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.



Poti fi interesat si de