Participantii la Anuga, impresionati de calitatea produselor Sergiana

Participantii la Anuga, impresionati de calitatea produselor Sergiana


Prezenta pentru prima data la targul Anuga, Sergiana Grup a expus la Koln brandul de produse traditionale Bunataturi din Ardeal si specialitati crud-uscate de top.

sergiana anugaPrezenta pentru prima data la targul Anuga, Sergiana Grup a expus la Koln brandul de produse traditionale Bunataturi din Ardeal si specialitati crud-uscate de top.


Suntem increzatori in produsele noastre, care au fost foarte apreciate de catre vizitatori, atat pentru aspect cat si pentru gust. Chiar daca nu exportam cantitati mari, suntem prezenti pe pietele externe. Anuga este un targ foarte mare, cu foarte multi participanti, veniti de pe toate continentele, si cred ca, in contextul globalizarii, prezenta firmelor romanesti la astfel de eveniemnte este foarte importanta, a declarat Tudor Neculoiu, director general Sergiana Grup, pentru INDUSTRIA CARNII.RO.

Tudor Neculoiu este de parere ca produsele romanesti sunt competitive la export in primul rand prin prisma calitatii. Din punct de vedere al pretului, producatorii romani ar trebui sa ia in calcul specializarea fabricilor pentru realizarea unui numar redus de produse, optimizand astfel costurile de productie.



Poti fi interesat si de