MADR, desemnat autoritate de management pentru POPAM

MADR, desemnat autoritate de management pentru POPAM


Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a anun?at ca a fost desemnat autoritate de management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime.

popam barcaMinisterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a anun?at ca a fost desemnat autoritate de management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime.


Avand in vedere opinia Autoritatii de Audit nr. 61661/01.08.2017 privind conformitatea autoritatii de management cu criteriile stabilite prin Regulamentul (UE) nr. 1303/2013, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a fost desemnat, prin Ordinul ministrului delegat pentru fonduri europene nr. 5585/07.08.2017, autoritate de management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime. Ministerul Finantelor Publice a fost desemnat Autoritatea de certificare a acestui program operational, noteaza MADR.

Potrivit sursei citate, ministerul de resort, prin Directia Generala Pescuit, Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime, va putea solicita rambursarea cheltuielilor eligibile aferente Fondului European pentru Pescuit si Afaceri Maritime (FEPAM), contribuind astfel la atragerea fondurilor europene in economia Romaniei.



Poti fi interesat si de