Spatiul de expozitie de la Anuga, complet rezervat

Spatiul de expozitie de la Anuga, complet rezervat


Aproximativ 7.200 de expozanti din 100 de tari vor participa in perioada 7 11 octombrie la Anuga, targ dedicat industriei alimentare, ce se va desfasura la Kln, in Germania.

anuga kolnAproximativ 7.200 de expozanti din 100 de tari vor participa in perioada 7 11 octombrie la Anuga, targ dedicat industriei alimentare, ce se va desfasura la Kln, in Germania.


Anuga a atins si anul acesta cifrele record inregistrate in 2015, anunta organizatorii. La eveniment sunt asteptati aproape 160.000 de vizitatori din peste 190 de tari. 89% dintre expozanti si 69% dintre vizitatori vor fi din afara Germaniei.

Anuga este una dintre cele mai importante platforme dedicate industriei alimentare si constituie un prilej de intalnire intre factorii de decizie nationali si internationali din comert, gastronomie si catering.

Targul este organizat de Koelnmesse Gmbh, companie ce detine printre cele mai mari suprafete expozitionale din lume si care pune la dispozitia participantilor de anul acesta 284.000 mp ce includ 11 hale moderne conectate intre ele de un bulevard comercial si o plaftorma centrala.

Conceptul 10 targuri sub un singur acoperis dezvoltat de Anuga inca de la editia din 2003 va oferi o structura clara a targului in functie de sectoare.

Astfel, zece branse puternice din domeniul alimentar se formeaza ca targuri independente si reprezinta domenii de expunere proprii. Acestea sunt: delicatese, hrana rece, preparate din carne, alimente congelate, produse lactate, paine si produse de panificatie, bauturi, echipamente de catering precum si de comert, si hrana organica.

Unul dintre targurile independente, Anuga Meat, se adreseaza profesionistilor din industria carnii. Cuprinzand subsectoarele de mezeluri, carne rosie si carne de pasare, in cadrul Anuga Meat se vor dezbate cele mai importante tendinte de pe piata carnii la nivel mondial.

Printre expozantii de la Anuga Meat 2017 se afla Argal, Agrosuper, Bell, Beretta, Citterio, Heidemark, Inalca, Miratorg, MHP, NH Foods, Pini Italia, Plukon, Steinhaus, Westfleisch, Wiesenhof sau Wiltmann.



Poti fi interesat si de