Monday, Oct 23rd

Last update03:44:05

Te afli aici: Evenimente Interne

indagra 2017
 

banner optim 540x130
 

Interne

Agricola International a sarbatorit 25 de ani de la infiintare

  • PDF
horoi agricola21Agricola International SA, cea mai importanta companie a grupului de firme Agricola, in care sunt integrate lantul de productie a carnii de pasare si operatorul logistic, a implinit joi, 14 septembrie, 25 de ani de la infiintare. Evenimentul a fost marcat in mod festiv.

Ultima actualizare în Luni, 25 Septembrie 2017 18:46

Detalii...

Licitatie de bovine Angus, in premiera la Agraria

  • PDF
licitatie angusIn premiera pentru zootehnia din Romania, anul acesta, in cadrul Targului Agraria, a avut loc prima licitatie de bovine de carne Angus.

Detalii...

Eugen CAPRA, CARNEXPO - peste 80 % din suprafata este deja rezervata

  • PDF
carnexpo 2017CARNEXPO a demarat o importanta colaborare cu cea mai mare expozitie pe domeniul alimentar din Romania, cu scopul de a pune tara noastra pe harta mondiala a industriei carnii.

Detalii...

Animale performante expuse de fermierii romani la Indagra

  • PDF
animale pIndagra, cel mai mare targ de agricultura si industrie alimentara din Romania, a atras si in 2016 numerosi vizitatori, de toate varstele.

Detalii...

Maine incepe INDAGRA FOOD, cel mai important targ pentru industria alimentara

  • PDF
indagra foodPeste 160 de companii din Romania si din strainatate sunt asteptate la Romexpo, in perioada 2-6 noiembrie, la targul international pentru industria alimentara, INDAGRA FOOD. Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri la deschiderea oficiala a evenimentului.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80