Sunday, Jan 21st

Last update11:34:38

Te afli aici: Evenimente Interne Peste 120 de fermieri vor fi prezenti la Karpaten Meat

banner optim 540x130
 

Peste 120 de fermieri vor fi prezenti la Karpaten Meat

  • PDF
kmPeste 120  de fermieri romani vor fi prezenti la evenimentul “FIRST BEEF DAY OF ROMANIA”  organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO, joi 30 mai, la ferma Karpaten Meat din localitatea Marpod, judetul Sibiu.  
H&E Reinert, Selinen Romania, Doly Com, Agricover, Cicalex, Interagro Food, Carmistin, Intercarn Distribution, Carmangeria Godac, Galli Gallo, Radic Star, Kosarom, Sergiana, Maria Trading, Vion Romania si Agro Solomonescu sunt doar cateva nume care vor avea posibilitatea  sa analizeze noi oportunitati de bussines impreuna cu specialistii companiei Karpaten Meat.

Evenimentul isi propune  sa reuneasca la aceeasi masa de discutii crescatori de animale din diferite zone ale tarii, producatori de carne si investitori in zootehnie. Manifestarea are ca scop promovarea productiei de carne de vita premium din rasa Angus si constientizarea avantajelor pe care le ofera dezvoltarea unei retele de crestere a bovinelor de carne, utilizand hrana ecologica pe pasunile Romaniei, inca neexploatate la adevarata lor valoare.

Karpaten Meat cauta parteneri de incredere pentru a pune bazele unei retele de productie de bovine Angus la nivel national. In acest sens pot fi cumparate  bovine de prasila rasa Angus: vitele mai mari de 12 luni, juninci gestante si tauri pentru reproductie cu o genetica de top cu scopul de a produce vitei. Compania ofera cunostiinte in domeniu, suport tehnic si logistic precum si preturi avantajoase.

 “FIRST BEEF DAY OF ROMANIA” se afla la prima editie si se desfasoara sub deviza “Karpaten Meat – from grass to beef – Angus breeding system for Romania ”.

Programul evenimentului cuprinde atat prezentari de specialitate pentru carnea de vita premium, cat si informatii privind profitabilitatea unei afaceri integrate, axata pe cresterea rasei Angus in Romania. La acest eveniment participa si Dl. Bernhard Delle - General Manager Angus Group, furnizor la nivel international de sisteme complete in materie de ANGUS ce impleteste toate subdomeniile de la genetica si crestere (CATTLE) la prelucrarea carnii (BEEF) pana la comercializare (TRADING).  

Cele mai interesante momente ale zilei vor fi: semnarea actului constitutiv al Asociatiei Aberdeen Angus din Romania, vizitarea Karpaten Meat, cea mai mare ferma de crestere Angus din Romania si AngusGRILL - degustare carne de vita bio Angus – “Made in Romania”.

Carnea de vita Angus este foarte cautata in gastronomia de varf si in sectorul premium, fiind o carne frageda, marmorata, cu gustul fin si consistent. Carnea de vita premium de la Karpaten Meat, mult apreciata pe pietele externe se obtine de la bovinele crescute pe pasunile din Transilvania.

banner agerpress nou 554x80