Thursday, Nov 23rd

Last update10:40:28

Te afli aici: Evenimente Interne Maine incepe INDAGRA FOOD, cel mai important targ pentru industria alimentara

banner optim 540x130
 

Maine incepe INDAGRA FOOD, cel mai important targ pentru industria alimentara

  • PDF
indagra foodPeste 160 de companii din Romania si din strainatate sunt asteptate la Romexpo, in perioada 2-6 noiembrie, la targul international pentru industria alimentara, INDAGRA FOOD. Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri la deschiderea oficiala a evenimentului. INDAGRA FOOD reprezinta platforma potrivita pentru lansarea si vanzarea de produse, prezentarea noutatilor din domeniu, stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte. Peste 60.000 de vizitatori sunt asteptati la Romexpo, pe perioada targului.

„INDAGRA FOOD a devenit in timp unul dintre evenimentele emblematice pentru industria alimentara din Romania, o manifestare asteptata an de an, cu interes, de catre companiile care vin cu sute de produse si oferte menite sa creasca productivitatea in domeniu. In calitate de organizator, alaturi de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si ADDOR EVENTS, Romexpo acorda o foarte mare importanta targului INDAGRA FOOD, deoarece acest eveniment da masura progresului in ceea ce priveste tehnologiile folosite in tarile cu politici «sanatoase» de gestionare a proceselor de productie si distributie din industria alimentara”, a declarat Mihai Costris, directorul general ROMEXPO.

„ADDOR EVENTS a demarat o importanta colaborare cu cel mai mare centru expozitional din Romania, ROMEXPO S.A., cu scopul de a pune tara noastra pe harta mondiala a industriei agro-alimentare. Parteneriatul nostru se bazeaza pe o strategie menita sa ofere o multitudine de oportunitati de afaceri companiilor care activeaza in Romania, creand astfel un mediu propice de dezvoltare a economiei romanesti. INDAGRA FOOD este deja un eveniment de marca pentru industria alimentara romaneasca si estimam ca in urmatorii ani aceasta se va bucura de o recunoastere internationala ca fiind un eveniment reprezentativ pentru Europa centrala si de sud-est. Anul acesta ne-am propus sa punem bazele dezvoltarii unei expozitii specializate alaturi de companiile reprezentative din Romania, dar si din strainatate prin atragerea de producatori si furnizori din toate sectoarele alimentare, identificand in randul acestora un apetit pentru dezvoltare si investitii noi”, a afirmat Eugen Capra, director general ADDOR EVENTS.

La editia precedenta, INDAGRA FOOD a fuzionat cu CARNEXPO, cel mai mare targ din sud-estul Europei dedicat industriei carnii si zootehniei.

Bilantul evenimentului a indicat prezenta a peste 63.000 de vizitatori din mai mult de 27 de tari, care au descoperit la standurile celor peste 745 de companii expozante ultimele aparitii privind evolutia tehnologiilor din industria agroalimentara internationala.

Organizatorii au estimat contracte in valoare de peste 12 milioane de euro, negociate la targul CARNEXPO si materializate imediat dupa incheierea evenimentului.Save

banner agerpress nou 554x80