Sunday, Jan 21st

Last update11:34:38

Te afli aici: Evenimente Interne DARIMEX TECHNO aduce la CARNEXPO ultimele tipuri de masini de prelucrare a carnii

banner optim 540x130
 

DARIMEX TECHNO aduce la CARNEXPO ultimele tipuri de masini de prelucrare a carnii

  • PDF
sorinkorodi2Compania DARIMEX TECHNO isi propune sa prezinte la CARNEXPO 2013 ultimele tipuri de masini de prelucrare a carnii aflate in portofoliul de vanzari, cum ar fi: masini de portionat si umplut, masini de clipsat, masini de maruntit carnea, masini de emulsii fine, precum si elemente de prezentare din domeniul celulelor de fierbere si afumare, climatizare, racire, sectii de transare si noutati în domeniul igienizarii activitatii de productie. „Dupa participarea la targul IFFA 2013, aceasta manifestare este al doilea eveniment important din acest an pentru producatorii de carne si preparate de carne din România. Ne asteptam, dat fiind prezenta nationala, sa purtam discutii si tratative comerciale cu un numar important de firme autohtone, de ce nu si din alte tari vecine. Un aspect deosebit de pozitiv este acela ca spre deosebire de IFFA, la acest targ participa cu standuri de prezentare si principalele firme producatoare de carne si preparate de carne din Romania, avand loc practic o simbioza intre ofertantii de utilaje si beneficiarii tehnologiilor de productie, aspect benefic pentru viitoarele rezultate ale participarii”, declara Sorin Korodi, director general Darimex Techno.

Acesta sustine ca prin participarea la targ, DARIMEX TECHNO isi propune sa continue politica de a introduce in fabricile romanesti cele mai moderne masini si tehnologii de productie care sa ajute producatorii romani la cresterea eficientei activitatii lor si sa permita in acelasi timp dezvoltarea competitivitatii produselor obtinute atat pe piata interna cat si la export.

„Principala problema a industriei carnii din Romania o constituie gasirea surselor de finantare pentru dezvoltarea si eficientizarea productiei. In cadrul seminariilor ce se vor desfasura pe perioada targului ne propunem o prezenta si o participare activa, tocmai pentru a demonstra ca cea mai buna solutie pentru finantarea activitatilor fabricilor din România este aceea ca investitia efectuata sa poata sa se finanteze singura prin solutiile de crestere a eficientei, prin îmbunatatirea randamentelor de productie, în general spus printr-o valorificare superioara a materiilor prime folosite”, spune Korodi.

banner agerpress nou 554x80