Saturday, Nov 25th

Last update10:04:30

Te afli aici: Evenimente Externe Record la Interpack 2017: Peste 170.000 de vizitatori

banner optim 540x130
 

Record la Interpack 2017: Peste 170.000 de vizitatori

  • PDF
Interpack2017 siteInteresul crescut manifestat de expozantii Interpack 2017 a facut ca cel mai mare si mai important eveniment dedicat industriei de ambalaje si a sectoarelor conexe sa aduca la un loc nu mai putin de 2.865 de companii la editia din acest an, de la Dusseldorf.

Organizatorii au anuntat un record de vizitatori: 170.500 de persoane au fost inregistrate la Interpack 2017. Dintre acestia, 74% au fost staini, trei sferturi dintre acestia fiind manageri de companii.

"Am prezentat noua noastra generatie de masini de termoformare ca pe un moment de referinta in acest an la Interpack si suntem foarte mandri si fericiti de cat de bine au fost primite de catre clientii nostri.In  acest fel, Multivac a facut un pas important in directia Industriei 4.0. Din raspunsul clientilor nostri putem observa faptul ca piata este in prezent gata pentru astfel de solutii. Interpack atrage un public global si continua sa fie evenimentul principal in domeniul ambalajelor din intreaga lume. Acesta este si motivul pentru care lansam intotdeauna inovatiile noastre la Interpack", a declarat Valeska Haux, Senior Director Corporate Marketing la Multivac.
 
Interpack reprezinta ocazia perfecta de intalnire intre reprezentantii companiilor si incheierea de noi parteneriate.

"Interpack este parte integranta a afacerilor Haas Food Equipment. Dezvoltam masinile noastre intr-un ciclu de trei ani si ne orientam mereu spre Interpack. Aici prezentam clientilor existenti si celor noi ultimele noastre inovatii. Este pur si simplu un mare avantaj faptul ca ne putem intalni cu totii aici. Si este, bineinteles, o ocazie foarte buna de a cunoaste si altfel persoanele cu care comunicam numai prin e-mail sau prin telefon. Am fost foarte multumiti de prezenta vizitatorilor in acest an si am reusit sa semnam multe contracte. Pe scurt: Aici vindem masini", a declarat Irene Kapaun, Manager Comunicare si Relatii Publice la Haas Food Equipment GmbH.

Interpack 2017 a avut loc intre 4 si 10 mai, peste 60 de tari avand expozanti la acest eveniment. Potrivit organizatorilor, editia din acest an a inregistrat un interes deosebit pentru expozanti, rezervandu-se cu aproximativ 20% mai mult spatiu decat era disponibil. Centrul expozitional dispune de o suprafata de 262.400 de metri patrati si de 19 hale.

Ultima actualizare în Vineri, 12 Mai 2017 09:48


banner agerpress nou 554x80