Thursday, Nov 23rd

Last update10:40:28

Te afli aici: Evenimente Externe Produsele-vedeta ale grupului Agricola la targul IFE Londra

banner optim 540x130
 

Produsele-vedeta ale grupului Agricola la targul IFE Londra

  • PDF
produs vedeta agrCei peste 29.000 de vizitatori ai The International Food and Drink Event 2017, cel mai mare targ de alimente si bauturi din Marea Britanie, au avut ocazia sa descopere semipreparatele si produsele ready-meal ale Europrod, prezent anul acesta in cadrul standului Romaniei. Sub brandul Agricola, vizitatorii au avut ocazia sa cunoasca si alte produse ale grupului, precum preparatele din carne de pasare, salamurile crud-uscate, dar si ouale proaspete de la Avicola Lumina, cele mai apreciate fiind Puiul Fericit, Salamul de Sibiu si produsele fara E-uri de la Europrod.

 Participarea grupului Agricola la acest targ vine in intampinarea unei cereri crescute din partea acestor piete, Marea Britanie aflandu-se in topul tarilor unde sunt exportate carne de pui, obtinuta in fermele proprii, dar si produse semipreparate si produse crud-uscate.

In anul 2016, Agricola a exportat 12% din productia de carne de pasare, in valoare de 8.6 milioane de euro, 26% din productia de semipreparate si 10% din cea de crud-uscate, in afara de Marea Britanie, alte zone de interes fiind Germania, Franta, Austria, Italia, Bulgaria, Malta, Ungaria sau Danemarca.

banner agerpress nou 554x80