Wednesday, Jan 24th

Last update04:22:47

Te afli aici: Articole Analiza Interna Safir are in plan deschiderea unui nou abator

banner optim 540x130
 

Safir are in plan deschiderea unui nou abator

  • PDF
deliciosul foto george safi35 de milioane de euro este cifra de afaceri pe care o vizeaza pentru acest an producatorul de carne de pasare Safir, care detine brandurile Deliciosul de Vaslui, Zdravan Moldovenesc si Fomica. Cifra este mai mare cu 15% fata de 2016, dupa ce anul trecut trecut a cumparat doua ferme de crestere a pasarilor in Botosani, scrie globalmeatnews.com.

„Anul acesta exporturile vor ajunge la 20% din cifra de afaceri. Trimitem marfa la export in Olanda, Estonia si Italia. Prin intermediul retailerilor facem cam 40% din vanzari. Nu am vrea sa depasim 45% pe acest segment pentru ca nu e bine sa te expui doar pe un anumit gen de client“, a declarat George Safir, directorul executiv al companiei Safir.

In 2018, Safir urmeaza sa construiasca un nou abator cu o capacitate de sacrificare tripla comparativ cu cel pe care il detine in prezent, mai arata sursa citata. Investitia in noul abator ar putea ajunge la 35 de milioane de euro. In acest sens, Safir a solicitat in vara acestui an un ajutor de stat de 21 milioane de lei (4,6 mil. euro) prin care se angaja sa creeze 470 de noi locuri de munca, un ajutor pe care nu a reusit insa sa-l obtina.

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:34


banner agerpress nou 554x80