Asociatia Romana a Carnii, in pas cu tendintele aparute la nivel european

Asociatia Romana a Carnii, in pas cu tendintele aparute la nivel european


Inca de la inceputul acestui an, Consiliul Director al Asociatiei Romane a Carnii a luat in discutie necesitatea informarii si constientizarii consumatorului cu privire la eforturile depuse de industria de procesare a carnii pentru gasirea unor solutii alimentare inovatoare si naturale pentru dezvoltarea unor produse cat mai sigure si de calitate superioara care sa se inscrie in conceptul de eticheta curata si sa raspunda astfel exigentelor consumatorilor.

eticheta curataInca de la inceputul acestui an, Consiliul Director al Asociatiei Romane a Carnii a luat in discutie necesitatea informarii si constientizarii consumatorului cu privire la eforturile depuse de industria de procesare a carnii pentru gasirea unor solutii alimentare inovatoare si naturale pentru dezvoltarea unor produse cat mai sigure si de calitate superioara care sa se inscrie in conceptul de eticheta curata si sa raspunda astfel exigentelor consumatorilor.


De altfel, impactul etichetei curate asupra industriei de procesare a carnii constituie o preocupare activa a industriilor europene de profil si un subiect de

discutie la nivel international, Franta urmand sa gazduiasca in luna septembrie 2017 un simpozion dedicat produselor din carne care va include si o dezbatere legata de eticheta curata.

Primul pas a fost facut deja, chiar de catre presedintele asociatiei care de curand a si lansat primele produse cu eticheta curata, dar aceasta tendinta exista si in portofoliul altor companii membre ARC care au pe piata produse ce se incadreaza in acest concept.



Poti fi interesat si de