Peste 800 de kilograme de carne de vita confiscata

Peste 800 de kilograme de carne de vita confiscata


Politistii din Giurgiu au confiscat peste 800 de kilograme de carne de vita si peste 200 de kilograme de branza fara documente de provenienta si documente sanitar-veterinare.

carne vita1Politistii din Giurgiu au confiscat peste 800 de kilograme de carne de vita si peste 200 de kilograme de branza fara documente de provenienta si documente sanitar-veterinare.

Produsele erau transportate pe DN 6 spre piete din capitala.

"Politisti din cadrul structurilor de ordine publica si investigarea criminalitatii economice ale IPJ Giurgiu au desfasurat o actiune pe raza localitatii Ghimpati, judetul Giurgiu, pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale in domeniul comertului cu marfuri alimentare si protejarea sanatatii populatiei impotriva comertului cu produse alimentare neconforme. Astfel, pe Drumul National 6, in localitatea Ghimpati, au fost depistati doi barbati, din judetul Teleorman, care transportau cu doua autoutilitare 837 de kilograme de carne vita si 220 de kilograme de branza, fara a avea documente de provenienta si documente sanitar veterinare", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Potrivit acestuia, in timpul cercetarilor a reiesit faptul ca marfa urma sa ajunga in piete din Bucuresti, produsele fiind in valoare de aproximativ 13.000 de lei.

La fata locului au fost solicitati medici de la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Giurgiu, care au confiscat alimentele.

In timpul acestei actiuni, politistii au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare totala de 4.000 de lei.



Poti fi interesat si de