Romania: vanzarile de tractoare au crescut cu 30% anul trecut

Romania: vanzarile de tractoare au crescut cu 30% anul trecut


Piata tractoarelor din tara noastra a atins cota de 115 milioane de euro, anul trecut fiind vandute aproximativ 2.300 de utilaje, in crestere cu peste 30% comparativ cu anul anterior.

vanzare tractoarePiata tractoarelor din tara noastra a atins cota de 115 milioane de euro, anul trecut fiind vandute aproximativ 2.300 de utilaje, in crestere cu peste 30% comparativ cu anul anterior.
Informatia a fost data publicitatii in cadrul unei conferinte de presa organizata de IPSO Agricultura, furnizorul cu cea mai extinsa retea de distributie si service de utilaje agricole din Romania. Agricultura este unul dintre sectoarele economice aflate pe o panta ascendenta, motiv pentru care multe ferme au in plan infiintarea unui parc de tractoare, au declarat reprezentantii IPSO Agricultura.

IPSO Agricultura este importator de utilaje John Deere pe piata locala, tractoarele acestei companii fiind tot mai cautate de fermierii romani. Anul trecut, au fost vandute aproximativ 700 de unitati, ceea ce inseamna o crestere a vanzarilor cu peste 35%.



Poti fi interesat si de