Asociatia Romana a Carnii lanseaza noi proiecte ambitioase

Asociatia Romana a Carnii lanseaza noi proiecte ambitioase


Luna septembrie a adus o schimbare importanta in conducerea Asociatiei Romane a Carnii, functia de director executiv fiind preluata de doamna Dana Tanase.

arc oLuna septembrie a adus o schimbare importanta in conducerea Asociatiei Romane a Carnii, functia de director executiv fiind preluata de doamna Dana Tanase.
Presedintele organizatiei, Radu Timis, a explicat aceasta schimbare si ne-a dezvaluit, in exclusivitate pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO, ce proiecte demareaza ARC in viitorul apropiat.

O noutate absoluta este schimbarea directorului executiv. Domnul Vlad Manastireanu si-a incheiat activitatea in cadrul asociatiei, ca urmare a preluarii altor sarcini, iar eu i-am multumit foarte mult pentru efortul depus pe perioada mandatului sau, ne-a declarat presedintele Asociatiei Romane a Carnii, Radu Timis. Functia a fost preluata de Dana Tanase, care, pana la inceputul lunii septembrie, a fost directorul Directiei de Siguranta Alimentelor de Origine Animala din cadrul ANSVSA.

Despre noul director executiv al ARC, presedintele asociatiei a avut doar cuvinte de lauda.

Este un bun profesionist, un om care cunoaste foarte bine problemele industriei carnii. Este un om deschis, un om care comunica usor si care se implica. Sunt convins ca am facut o alegere foarte buna si cred ca va aduce un plus de valoare asociatiei noastre. Vom vedea cat de curand schimbari in bine in activitatea Asociatiei Romane a Carnii, a punctat Radu Timis.

Ce alte proiecte de anvergura demareaza Asociatia Romana a Carnii puteti descoperi citind materialul integral in numarul 49 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de