Salamul de Sibiu numarul 1 din Romania se gaseste la CARNEXPO

Salamul de Sibiu numarul 1 din Romania se gaseste la CARNEXPO


Salamurile crud-uscate sunt produse aspirationale, percepute ca fiind mai sanatoase decat produsele din carne fiert-afumate. Cumparatorul de produse crud-uscate are, in general o educatie medie si peste medie, venituri medii si peste medie, vine cu precadere, din zona urbana si prefera produsele autentice romanesti, de calitate.

salbacSalamurile crud-uscate sunt produse aspirationale, percepute ca fiind mai sanatoase decat produsele din carne fiert-afumate. Cumparatorul de produse crud-uscate are, in general o educatie medie si peste medie, venituri medii si peste medie, vine cu precadere, din zona urbana si prefera produsele autentice romanesti, de calitate.

Un top al celor mai bine vandute produse crud-uscate de la Salbac, claseaza pe primul loc Salamul de Sibiu AGRICOLA. Acesta este urmat de Salamul Uscat, Salamul Sinaia, Salamul Banatean si Salamul Mozaic, disponibile in diferite gramaje si forme de ambalare. La standul companiei Agricola amenajat in cadrul targului CARNEXPO gasiti toata gama de produse din portofoliul fabricii Salbac, pregatite cu grija pentru mese de poveste.



Poti fi interesat si de